A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Новини

У громадах ЦВК призначила вибори

Центральна виборча комісія своєю постановою призначила 30 червня перші вибори депутатів сільських, селищних, міських рад об’єднаних територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів у 66 об’єднаних територіальних громадах. З-поміж них – три з Черкащини.

10:48 23.04.2019

Вітаємо з днем народження депутата Уманської районної ради Віктора Біляєва!

Керівництво та депутатський корпус Уманської районної ради сьомого скликання щиро вітають свого поважного колегу – депутата БІЛЯЄВА Віктора Володимировича, члена постійної комісії з питань агропромислового комплексу, підприємництва та  регулювання земельних відносин, екології, ліквідації надзвичайних ситуацій, охорони навколишнього природного середовища - з нагоди Дня народження!

10:29 23.04.2019

Глава Уряду представив основні результати роботи Уряду України за три роки

Основні результати роботи Уряду України за три роки з моменту призначення стали однією з головних тем засідання Кабінету Міністрів сьогодні, 17 квітня. Цифри, напрямки реформ і тенденції представив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.

16:43 17.04.2019

Вітаємо з Днем народження депутата Уманської районної ради Анатолія Кисіля!

Керівництво та депутатський корпус Уманської районної ради сьомого скликання щиро вітають свого поважного колегу – депутата Кисіля Анатолія Івановича, голову постійної комісії районної ради з питань агропромислового комплексу, підприємництва та  регулювання земельних відносин, екології, ліквідації надзвичайних ситуацій, охорони навколишнього природного середовища – з нагоди Дня народження! 

14:57 13.04.2019

ОЛЕКСАНДР СВІРЕНЮК: НА ЧЕРКАЩИНІ ПРАЦЕВЛАШТОВАНО 36 БОРЖНИКІВ ПО АЛІМЕНТАХ

У рамках виконання Меморандуму між Державною службою зайнятості та Міністерством юстиції України, який було підписано 21 січня 2019 року, на Черкащині працевлаштовано 36 боржників по аліментах. Про це повідомив очільник Головного територіального управління юстиції Олександр Свіренюк.

09:02 12.04.2019

Колектив районної ради взяв участь у проведенні двомісячника з благоустрою

Весна для усіх людей — це пора року для реалізації доброго, розумного ставлення до природи, середовища, де ми проживаємо. У цей час свідомі люди показують розуміння того, що багато чого ми можемо зробити самі, і так має бути. Ми відповідальні за те, що коїться навколо нас.

16:42 10.04.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь