A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Фестиваль «Пісні, народжені в АТО»

Дата: 18.03.2019 15:16
Кількість переглядів: 1241

16 березня в міському Будинку культури відбувся Всеукраїнський фестиваль фронтових пісень «Пісні, народжені в АТО», приурочений до Дня українського добровольця, що відзначається на державному рівні 14 березня, та присвячений воїнам, які виборюють волю та незалежність нашої держави на сході України.

Автори пісень – українські воїни та волонтери. Вони приїхали на концерт з різних куточків України, а дехто – саме з передової.

На початку заходу учасників фестивалю привітали заступник голови районної ради Петро Бабкін, перший заступник голови районної державної адміністрації Сергій Жорницький та секретар виконавчого комітету Уманської міської ради Любов Плотнікова.

       

Виконавцям пісень були вручені Почесні грамоти районної ради та районної державної адміністрації. Орденом "За мужність та відвагу" було нагороджено учасника АТО Юрія Міхєєва, жителя села Полянецьке.

Надзвичайно хвилюючим моментом заходу стало звернення бійців-учасників фестивалю до матерів, чиї сини загинули в АТО, та вручення їм квітів.

Після того, як присутні хвилиною мовчання згадали всіх наших захисників, які віддали своє життя за волю України, розпочалася концертна програма фестивалю.

У виконанні українських оборонців звучали різні пісні. Кожна композиція – це окрема історія, крик душі кожного автора: про пережите на війні, справжню чоловічу дружбу, бойових  побратимів, загиблого товариша, про маму, кохану дівчину, рідний дім, любов до Вітчизни та мир.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь