A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Сесія районної ради прийняла ряд важливих рішень

Дата: 15.03.2019 15:15
Кількість переглядів: 1162

Сьогодні голова районної ради Оксана Супрунець провела засідання позачергової сесії районної ради. У роботі пленарного засідання взяли участь голова райдержадміністрації Євгеній Данченко, начальники структурних підрозділів райдержадміністрації, представники інших районних закладів та установ і засобів масової інформації.

Перед початком роботи сесії голова районної ради Оксана Супрунець та голова районної державної адміністрації Євгеній Данченко вручили Орден "Єдність та Воля" депутату районної ради, керівнику КСП "Родниківка" Сергію Войченку.

                                      

Депутати приступили до розгляду питань порядку денного. Спочатку розглянули й схвалили рішення щодо внесення змін до Програми розвитку дорожньої інфраструктури і фінансування робіт, пов’язаних з будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням автомобільних доріг загального користування місцевого значення по Уманському району на 2019 рік.

                                 

Депутати підтримали рішення по внесенню змін до районного бюджету, яким передбачено виділення коштів у сумі понад 7 млн. грн. на реконструкцію зовнішніх мереж електропостачання Уманської центральної районної лікарні, придбання додаткового обладнання для оснащення ангіографічної операційної Уманської центральної районної лікарні та закупівлі обладнання довгострокового користування для травматологічного відділення Уманської ЦРЛ.

Даним рішенням передбачається надання субвенції Свинарському сільському бюджету в сумі 200 тис. грн. на капітальний ремонт покрівлі будівлі Свинарської сільської ради.

На виконання обласної програми підвищення якості шкільної природничо-математичної освіти на період до 2021 року та обласної програми впровадження у навчально-виховний процес загальноосвітніх навчальних закладів інформаційно-комунікаційних технологій «Сто відсотків» на період до 2021 року (на умовах спів фінансування) передбачено понад 140 тис. грн.  грн. на придбання кабінетів для загальноосвітніх шкіл Уманського району.  Цим же рішенням передбачено 50 тис. грн. на придбання обладнання для оснащення ресурсних кімнат у закладах загальної середньої освіти, де діють інклюзивні класи.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь