A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Новини

Пам’ятаємо! Перемагаємо! 1939-1945

Друга світова війна – рубіжна й найжорстокіша подія в історії сучасного світу. В неї було втягнуто 67 держав, 80% населення земної кулі,  тривала вона довгих 6 років. У цій війні загинуло близько 60 млн. осіб, не говорячи вже про поранених і тих, хто безвісти пропав. Лихо й страждання, які пережили люди, незмірні.

14:30 08.05.2019

Вітаємо з днем народження депутата Уманської районної ради Миколу Кольбу

Керівництво та депутатський корпус Уманської районної ради сьомого скликання щиро вітають свого поважного колегу – депутата КОЛЬБУ Миколу Олександровича, члена постійної комісії з питань освіти, культури, спорту, охорони здоров’я та соціального захисту населення та засобів масової інформації - з нагоди Дня народження!

09:00 02.05.2019

Вітаємо з днем народження депутата Уманської районної ради Сергія Башинського!

Керівництво та депутатський корпус Уманської районної ради сьомого скликання щиро вітають свого поважного колегу – депутата БАШИНСЬКОГО Сергія Петровича, члена президії районної ради та голову постійної комісії з питань регламенту, депутатської діяльності, етики, місцевого самоврядування, адміністративно-територіального устрою, забезпечення законності та правопорядку - з нагоди Дня народження!

09:58 28.04.2019

Вітаємо з днем народження депутата Уманської районної ради Юрія Костенка!

Керівництво та депутатський корпус Уманської районної ради сьомого скликання щиро вітають свого поважного колегу – депутата КОСТЕНКА Юрія Валентиновича, члена постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку та регуляторної політики - з нагоди Дня народження!

10:54 27.04.2019

На Уманщині вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи

26 квітня 2019 року минає тридцять три роки від тієї весняної ночі, коли сталась страшна аварія на Чорнобильській атомній електростанції. «Мирний атом» за лічені секунди кардинально змінив перебіг людського буття, здолав державні кордони, перетворив частину чудового українського Полісся на зону відчуження, що на довгі роки стала ізольованою від навколишнього світу.

15:37 26.04.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь