A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Новини

10-річчя створення ансамблю народної пісні "Червона вишня"

Минають роки, а народна пісня – щира та мудра – живевічно. Самеїї, невмирущу та милозвучну, впродовж10 роківпопуляризує прославлений не лише наУманщині, а й далеко за йогомежами   вокальний  ансамбль «Червоная вишня» Піківецького сільського клубу.

15:24 14.03.2019

Круглий стіл на тему «Органи державної влади України як відкрита інформаційна система»

13 березня в Уманському національному університеті садівництва кафедрою соціально-гуманітарних і правових дисциплін навчального закладу, за ініціативи Керівного комітету Ініціативи «Партнерство «Відкритий Уряд», відбувся круглий стіл на тему «Органи державної влади України як відкрита інформаційна система».

16:33 13.03.2019

Цьогоріч в Україні передбачено 7 напрямів фінансової підтримки спеціально для фермерів та кооперативів

У 2019 році Уряд продовжує фокусуватися на підтримці розвитку фермерських господарств та сільськогосподарської кооперації. Так, державна фінансова підтримка фермерства збережена та вдосконалена за основними минулорічними напрямами, а також доповнена новими, інформують в Міністерстві аграрної політики та продовольства України.

15:15 13.03.2019

Живої пам’яті багаття: до 70-річчя від дня народження Степана Павленка

Сьогодні, 12 березня 2019 року, могло б виповнилося 70 років від дня народження Степана Павленка - вчителя, поета, прозаїка, перекладача, публіциста, редактора, критика. Працюючи сільським вчителем, Степан Онисимович виховав не одне покоління учнів. Він прокладав шлях до серця кожного школяра, своєю довірою надавав підтримку і надихав учнів навчатися і творити.

16:30 12.03.2019

В Аполянці проведено загальні збори громадян

12 березня 2019 року відбулися загальні збори громадян села Аполянка. Участь в сходці села взяли голова районної ради Оксана Супрунець, голова районної державної адміністрації Євгеній Данченко, депутат районної ради Володимир Мальченко та ін.

16:19 12.03.2019

Відбулися районні заходи з нагоди 75-ї річниці визволення Уманщини від нацистських загарбників

В березневі дні ми відзначаємо 75-ту річницю визволення Уманського краю від німецького агресора. З метою вшанування пам’яті тих, хто віддав життя заради звільнення своєї Батьківщини від німецьких окупантів біля Обеліску Слави села Родниківка зібралася громада Уманщини: голова районної ради Оксана Супрунець, голова районної державної адміністрації Євгеній Данченко, представники відділів та служб райдержадміністрації, сільські голови, депутати районної ради, молодь.

16:58 11.03.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь