A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Новини

СКЛИКАЄТЬСЯ СЕСІЯ

29 березня 2019 року о 10-й годині в сесійній залі Управління АПР за адресою: м. Умань, вул. Залізняка, 2а, відбудеться 41 чергова сесія Уманської районної ради, на якій передбачено розгляд таких питань:

10:48 27.03.2019

Розпочали роботу постійні депутатські комісії районної ради

Сьогодні відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань освіти, культури, спорту, охорони здоров’я, соціального захисту населення та засобів масової інформації, яку провела заступник голови комісії Людмила Даценко.

16:47 26.03.2019

Відзначили ветеранів Уманського ОМВК

25 березня Уманський об’єднаний міський військовий комісаріат відзначив сторіччя з часу свого заснування. З гарною подією колектив та ветеранів Уманського ОМВК прийшли привітати голова Уманської районної державної адміністрації Євгеній Данченко, заступник голови районної ради Петро Бабкін, керівництво міста Умань, Черкаського обласного військкомату, військовослужбовці Збройних Сил України, представники громадськості.

16:24 26.03.2019

Поточна ситуація на ринку дає можливість не підвищувати ціну на газ – Президент

Президент Петро Порошенко прогнозує можливість не підвищувати ціну на газ, у зв’язку із зміною оптової ціни на газових ринках. «Поточна ситуація на ринку дає можливість стверджувати, зараз з’явилася ця аргументація, що буде можливість в травні ціни на газ не підвищувати», - сказав Петро Порошенко в ефірі телеканалу «Україна».

10:04 26.03.2019

Уманщина здобула першість в обласних змаганнях з волейболу

23 березня у с. Кочубіївка відбулися фінальні обласні змагання з волейболу серед депутатів рад усіх рівнів, держслужбовців та посадових осіб місцевого самоврядування. У змаганнях взяли участь команди Драбівського, Жашківського, Катеринопільського, Маньківського, Чигиринського та Уманського районів.

11:02 25.03.2019

Нарада по утриманню водних об’єктів села Юрківка

На загальних зборах громадян села Юрківка виникло питання щодо використання водних об’єктів населеного пункту. 21 березня 2019 року заступник голови районної ради Петро Бабкін провів нараду в селі Юрківка. Участь у нараді взяли представники відповідних служб районної державної адміністрації, сільський голова села Юрківка Петро Парфенюк, депутати сільської ради та громада села.

15:02 22.03.2019

На Уманщині відкрито оновлений сервісний центр МВС №7142

21 березня 2019 року було відкрито оновлений сервісний центр Міністерства внутрішніх справ України №7142.  Даний сервісний центр обслуговує жителів Уманського, Маньківського, Жашківського, Христинівського, Монастирищанського, Тальнівського районів та м. Умань і надає послуги пов’язані з реєстрацією та перереєстрацією  транспортних засобів, послуги з видачі, обміну  посвідчень водія та ін.

16:42 21.03.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь