A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Новини

Книга для дитини - як сонце у житті

Щороку 2 квітня, у день народження Ганса Крістіана Андерсена, одного з найулюбленіших казкарів для багатьох поколінь, автора всесвітньо відомих казок для дітей і дорослих («Снігова королева», «Гидке каченя», «Кресало» та інших) за рішенням Міжнародної ради з дитячої книги у всьому світі святкують Міжнародний день дитячої книги.

14:27 03.04.2019

Вітаємо з Днем народження депутата Уманської районної ради Сергія Войченка!

Керівництво та депутатський корпус Уманської районної ради сьомого скликання щиро вітають свого поважного колегу – депутата Войченка Сергія Михайловича, члена постійної комісії з питань бюджету, фінансів та комунальної власності – з нагоди Дня народження!

09:25 03.04.2019

З 1 КВІТНЯ ЗБІЛЬШУЄТЬСЯ ДОПОМОГА БАГАТОДІТНИМ СІМ’ЯМ: ЯК ОТРИМАТИ ВИПЛАТУ?

З 1 квітня 2019 року в Україні збільшується допомога багатодітним сім’ям. Уряд виплачуватиме батькам на кожну третю і наступну дитину щомісяця 1 700 грн. Виплати здійснюватимуться до тих пір, поки дитині не виповниться 6 років.

16:25 01.04.2019

Сесія районної ради прийняла ряд важливих рішень

Сьогодні голова районної ради Оксана Супрунець провела засідання чергової сесії районної ради. У роботі пленарного засідання взяли участь голова райдержадміністрації Євгеній Данченко, начальники структурних підрозділів райдержадміністрації, представники інших районних закладів та установ і засобів масової інформації.

16:21 29.03.2019

Міжвідомча комісія з питань протидії корупції, детінізації виплати заробітної плати в районі

Сьогодні заступник голови районної ради Петро Бабкін взяв участь у міжвідомчій комісії з питань протидії корупції, детінізації виплати заробітної плати в районі, яку провів перший заступник голова районної державної адміністрації Сергій Жорницький.

16:46 28.03.2019

На Черкащині розпочнуть ремонт автодороги міжнародного значення М-05 Київ-Одеса

Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 6 лютого 2019 року №104-р, розпочалися роботи з поточного середнього ремонту дорожнього покриття у Черкаській області. На замовлення Служби автомобільних доріг у Черкаській області цього тижня розпочнуться роботи з поточного середнього ремонту автодороги загального користування державного значення М-05 Київ-Одеса на ділянці км 143+028 – км 152+918. Наразі тривають підготовчі роботи до початку ремонтних робіт на цій ділянці автодороги.

16:16 28.03.2019

Президія районної ради затвердила порядок чергової сесії районної ради

Сьогодні голова районної ради Оксана Супрунець провела засідання президії районної ради. Участь у президії взяв перший заступник голови районної державної адміністрації Сергій Жорницький, керівники структурних підрозділів районної державної адміністрації.

16:56 27.03.2019

Проведено засідання постійної комісії районної ради з питань бюджету, фінансів та комунальної власності

27 березня 2019 року відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань бюджету, фінансів та комунальної власності, яку провів її голова Ярослав Скус.

16:25 27.03.2019

Голова районної ради Оксана Супрунець взяла участь у засіданні регіонального відділення УАРОР

25 березня 2019 року голова районної ради Оксана Супрунець взяла участь у засіданні Черкаського регіонального відділення Української асоціації районних та обласних рад, що пройшла на базі Уманської центральної районної лікарні за участі голови облдержадміністрації, депутата обласної ради Олександра Вельбівця, народного депутата України Антона Яценка, голів районних рад – членів регіонального відділення УАРОР, представників бізнесу та медичних працівників.

15:03 27.03.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь