A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Розпочали роботу постійні депутатські комісії районної ради

Дата: 26.03.2019 16:47
Кількість переглядів: 654

Сьогодні відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань освіти, культури, спорту, охорони здоров’я, соціального захисту населення та засобів масової інформації, яку провела заступник голови комісії Людмила Даценко.

Цього дня одноголосним рішенням депутати обрали голову постійної комісії – Світлану Крижановську, директора Колодистенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

Депутатам була доведена інформація про виконання програми економічного і соціального розвитку району за 2018 рік.

Начальник відділу освіти, молоді та спорту Уманської райдержадміністрації Борис Бондар прозвітувався про виконання районної програми «Шкільний автобус» на 2016-2020 роки. Борис Борисович відзначив, щосьогодні в районі стовідсотково організовано підвіз 667 учнів  та 163 педагогічних працівників до 14 закладів освіти (Іванівська, Сушківська, Ладижинська, Дмитрушківська, Старобабанівська, Бабанська, Колодистенська, Полянецька ЗОШ, Дубівський, Посухівський, Юрківський, Ропотуський, Шаринський, Гереженівський НВК). 

Для 44 вчителів організовано підвіз шкільними автобусами до місця роботи та в зворотному напрямку, 119 педагогів доїжджають автотранспортом АТП 12338.

 Загальний парк шкільних автобусів становить 21 одиницю транспорту, проте 2 з них підлягають списанню, тобто у 2018/2019 навчальному році підвіз здобувачів освіти здійснюється 19 шкільними автобусами. Розподіл яких здійснюється відповідно до потреби.

 На виконання обласної та районної програм «Шкільний автобус» у 2018 році за рахунок коштів місцевого та обласного бюджетів на умовах співфінансування 50/50 закуплено  1 автобус, який 20 липня 2018 року вручено  Ладижинській ЗОШ (вартість 1845,0 тис. грн.).

Також депутати обговорили та погодили до розгляду на черговій сесії проект рішення «Про внесення змін до рішення районної ради 21.05.2018 року №31-14/УІІ «Про створення опорних навчальних закладів та їх філій».

Комісією було погоджено до розгляду н6а черговій сесії районної ради ряд проектів рішень з галузі охорони здоров’я, а саме:

  • Статут КНП Уманська районна лікарня;
  • Критерії створення Наглядової ради комунальних унітарних підприємств Уманської районної ради;
  • Положення про наглядову раду при комунальному некомерційному підприємстві «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Уманської районної ради.

Цього дня відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань агропромислового комплексу, підприємництва та регулювання земельних відносин, екології, ліквідації надзвичайних ситуацій, охорони навколишнього природного середовища.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь