A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Нарада по утриманню водних об’єктів села Юрківка

Дата: 22.03.2019 15:02
Кількість переглядів: 664

На загальних зборах громадян села Юрківка виникло питання щодо використання водних об’єктів населеного пункту. 21 березня 2019 року заступник голови районної ради Петро Бабкін провів нараду в селі Юрківка. Участь у нараді взяли представники відповідних служб районної державної адміністрації, сільський голова села Юрківка Петро Парфенюк, депутати сільської ради та громада села.

Про правила використання водних об’єктів в межах населеного пункту доповів головний державний інспектор відділу охорони водних біоресурсів Управління рибного господарства України в Черкаській області Костянтин Черниш.

Щодо санітарних вимог по утриманню водних об’єктів та прибережних ліній доповіла головний спеціаліст відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Уманського міськрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області.

За підсумками наради були прийняті відповідні рішення щодо впорядкування водних об’єктів та прибережних смуг, проведені ремонту дамби та здійсненні систематичного контролю за спуском води. Сільській раді та депутатському корпусу було дано доручення по відведенні та впорядкуванні місць для купання.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь