A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Новини

Оксана Супрунець побувала на презентації книги «Колодисте моє, для мене ти єдине»

16 травня 2019 року голова Уманської районної ради Оксана Супрунець відвідала Колодистенську ЗОШ І-ІІІ ступенів. Цього дня тут скрізь панувала святкова атмосфера. Багатьох гостей зібрала приємна подія - презентація важливої для нинішніх та майбутніх поколінь книги «Колодисте моє, для мене ти єдине!».

15:41 17.05.2019

Голова районної ради Оксана Супрунець бере участь у всеукраїнській фаховій майстерні «Відповіді на болючі питання у сфері реформування АТУ та медицини»

У Києві триває всеукраїнська фахова майстерня «Відповіді на болючі питання  у сфері реформування АТУ та медицини», у якій бере участь і голова районної ради Оксана Супрунець.

14:40 17.05.2019

Окcана Супрунець привітала науковців та молодих вчених Уманського державного педуніверситету

16 травня 2019 року, напередодні Дня науки, в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини відбулось засідання Урочистої академії, під час якого науковців та молоду наукову плеяду привітала зі святом голова Уманської районної ради Оксана Супрунець. 

14:18 17.05.2019

Вітаємо з днем народження депутата Уманської районної ради Петра Кравчука

Керівництво та депутатський корпус Уманської районної ради сьомого скликання щиро вітають свого поважного колегу – депутата КРАВЧУКА Петра Артемовича, члена постійної комісії з питань регламенту, депутатської діяльності, етики, місцевого самоврядування, адміністративно-територіального устрою, забезпечення законності та правопорядку - з нагоди Дня народження!

08:23 17.05.2019

16 травня - День вишиванки, що стала символом України, дзеркалом народної душі

У третій четвер травня вже 13 років поспіль в Україні святкують День вишиванки. Це свято змушує українців забути про буденні справи і одягнути свою найкращу сорочку, показавши цим свою приналежність до України, повагу до традицій свого народу.

12:31 16.05.2019

Президент підписав закон про державну мову: Мова – це платформа, на якій будується нація і держава

Президент України Петро Порошенко переконаний, що саме мова є тією базою, фундаментом, на якому будуються нації і держави, і Україна не є виключенням. Глава держави підписав закон «Про забезпечення функціонування української мови як державної».

12:29 16.05.2019

В Острівці відбулася загальносільська толока з благоустрою парку

На Уманщині продовжуються роботи з благоустрою та озеленення сільських територій. Зокрема, 11 травня 2019 року в селі Острівець відбулася акція «З турботою про парк». Дерева й кущі висаджені в парку на місці масового розстрілу односельців у січні 1944 року оскаженілими гітлерівцями. Сільський парк займає територію понад 3 гектари.  

17:05 13.05.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь