A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Новини

Депутати завершили роботу у постійних комісіях

Сьогодні, 21 червня 2019 року, за участі голови районної ради Оксани Супрунець, її заступника Петра Бабкіна відбулось ще одне засідання постійної депутатської комісії. Під керівництвом депутата Олександра Павлика працювали члени постійної комісії з питань бюджету, фінансів та комунальної власності.

13:37 21.06.2019

АНОНС! У 10 областях пройдуть тренінги «Ефективне управління історико-культурною спадщиною»

У 10 областях Центральної і Західної України пройде серія тренінгів «Ефективне управління історико-культурною спадщиною». До участі запрошують представників профільних відділів місцевих органів влади, активістів та тих, хто дотичний до сфери культурної спадщини.

08:12 20.06.2019

Колегія ОДА обговорила питання виплати заробітної плати педагогічним працівникам та літнього оздоровлення дітей

20 червня 2019 року у великій сесійній залі Будинку рад проведено засідання колегії обласної державної адміністрації, яку вів перший заступник голови облдержадміністрації Тарас Висоцький. Участь у її роботі взяла й голова Уманської районної ради Оксана Супрунець.

08:00 20.06.2019

Необхідні для продовження децентралізації закони парламент має розглянути вже восени, – В’ячеслав Негода

Більшість законодавчих змін, передбачених новим етапом реформи, будуть підготовлені у найближчі місяці, щоб вже восени Верховна Рада мала змогу починати з ними працювати. Про це сказав перший заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ В’ячеслав Негода.

14:19 19.06.2019

Постійна комісія районної ради розглянула питання наступної сесії

Заступник голови постійної комісії районної ради з питань агропромислового комплексу, підприємництва та  регулювання земельних відносин, екології, ліквідації надзвичайних ситуацій, охорони навколишнього природного середовища Микола Кочубей сьогодні, 19 червня 2019 року, провів її засідання. 

12:37 19.06.2019

Питання освіти, соціального захисту, охорони здоров’я розглянуто профільною комісією районної ради

Голова постійної комісії районної ради з питань освіти, культури, спорту, охорони здоров’я та соціального захисту населення та засобів масової інформації Світлана Крижановська сьогодні провела її засідання, на якому члени комісії розглянули питання, що подані на чергову сесію районної ради.  В її роботі взяли участь голова районної  ради Оксана Супрунець та заступник голови районної ради Петро Бабкін.

12:11 19.06.2019

Місцеві вибори 2020 на новій територіальній основі: реально чи ні?

20 червня 2019  року у м. Київ відбудеться брифінг на тему «Місцеві вибори на новій територіальній основі: реально чи ні?». На заході говоритимуть про головні виклики реформи органів місцевого самоврядування та територіальної організації влади на найближчу перспективу. Головне питання: скільки районів буде після реформи, та які повноваження матиме районна влада.

16:54 18.06.2019

Цікава екскурсія для учасників районного краєзнавчого конкурсу

14 червня 2019 року за ініціативи голови Уманської районної ради Оксани Супрунець та безпосередньої участі відділу освіти молоді та спорту районної державної адміністрації для учасників районного краєзнавчого конкурсу «Світу не пізнаєш, не знаючи свого краю» було організовано екскурсію за одним із туристичних маршрутів Уманщини.

16:40 18.06.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь