A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

16 травня - День вишиванки, що стала символом України, дзеркалом народної душі

Дата: 16.05.2019 12:31
Кількість переглядів: 591

У третій четвер травня вже 13 років поспіль в Україні святкують День вишиванки. Це свято змушує українців забути про буденні справи і одягнути свою найкращу сорочку, показавши цим свою приналежність до України, повагу до традицій свого народу.

З цієї нагоди 16 травня 2019 року голова Уманської районної ради Оксана Супрунець та працівники виконавчого апарату районної ради приїхали в село Родниківка,  щоб покласти квіти до погруддя Тарасу Шевченку та вшанувати пам‘ять національного Пророка і Вчителя.

Цього дня святкову сорочку одягли працівники районної ради та райдержадміністрації, інших районних установ та організацій, чимало депутатів районної ради, учнівська молодь та всі патріотично налаштовані жителі Уманщини.

Саме вишита сорочка є матеріальною та духовною спадщиною нашого народу. Вона є національним символом боротьби за незалежність, символом нескореності, незламності духу нашої нації, надії та любові.

Хай ненька Україна гаптує біле полотно для свого народу щедрими врожаями, достатком, росиними ранками, рівноправністю в світовій спільноті, миром!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь