A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Окcана Супрунець привітала науковців та молодих вчених Уманського державного педуніверситету

Дата: 17.05.2019 14:18
Кількість переглядів: 599

16 травня 2019 року, напередодні Дня науки, в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини відбулось засідання Урочистої академії, під час якого науковців та молоду наукову плеяду привітала зі святом голова Уманської районної ради Оксана Супрунець. 

Звертаючись до наукової еліти вузу, Оксана Анатоліївна, зокрема, зазначила: «Уманщина пишається видатними науковцями вашого університету, які збагачують скарбницю знань новими розробками, винаходами та відкриттями. Бажаю, щоб ваша наукова праця була відображена в успіхах студентів університету. Адже в руках молоді - майбутнє Української держави.

У цей святковий день хочу відзначити, що ваш університет на чолі із ректором Олександром Івановичем Безлюдним підійшов до свята з гарними здобутками, має багато добрих напрацювань.

Складаю щиру подяку всім, хто поєднав своє життя і кар’єру з освітою та наукою. Нових вам  відкриттів, наукових звершень та досягнень. Нехай Господь обдаровує вас своїми ласками на довгі творчі роки».

За сумлінну та бездоганну працю, значний особистий внесок у розвиток вітчизняної науки, досягнуті успіхи у справі навчання і виховання студентської молоді та з нагоди Дня науки Почесними грамотами Уманської районної ради нагороджено:

Пиж’янову Наталію Володимирівну – кандидата мистецтвознавства, доцента кафедри музикознавства та вокально-хорового мистецтва;

Тягай Ірину Михайлівну  – кандидата педагогічних наук, доцента кафедри вищої математики та методики навчання математики;

Грітченко Тетяну Яківну – кандидата педагогічних наук, доцента кафедри фахових методик та інноваційних технологій у початковій школі;

Кудлу Марію Валеріївну – кандидата педагогічних наук, старшого викладача кафедри педагогіки та освітнього менеджменту;

Ільченка Сергія Сергійовича – кандидата наук з фізичного виховання, викладача кафедри спортивних дисциплін.  

Довідково. День науки в Україні відзначається щорічно у третю суботу травня 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь