A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Вітання голови Уманської районної ради Оксани Супрунець із Днем працівників сільського господарства України

Дата: 13.11.2020 15:44
Кількість переглядів: 762

Шановні аграрії Уманщини!

З почуттям особливої поваги щиро і сердечно вітаю усіх вас із професійним святом, що цьогоріч відзначається 15 листопада.

Сільське господарство для нашого Уманського краю як і для всієї країни – це і надходження в бюджет, і продуктова безпека, і розвиток територій, культури, мистецтва, науки, традицій, і туризм… Одним словом, сільське господарство – це про життя!

Мені приємно відзначити, що серед кращих аграріїв Уманщини є представники депутатського корпусу Уманської районної ради 7-го скликання. Із 50 депутатів 34 працюють в агропромисловому комплексі. Більшість з них – знані керівники сільськогосподарських підприємств та фермерських господарств.

Усі разом ви, шановні аграрії, складаєте основу нашого сільськогосподарського виробництва. Для кожного з вас праця у полі стала справою життя. Завдяки вашим фінансовим інвестиціям у розвиток інфраструктури сіл та реалізації різних соціальних проектів помітно змінюються села Уманського краю.

Висловлюю вам вдячність за працю, за творення достатку і благополуччя родин Уманщини, зміцнення економічного потенціалу нашого краю.

Нехай і надалі ваші клопоти примножують нові блага, хай кожна осінь для всіх вас стає золотою порою, що тішить вагомими врожаями.

Щиро зичу мирного неба і Божого заступництва, вагомих здобутків і невичерпної енергії. Здоров’я вам, мирного неба, сил та оптимізму на многії літа!

 

З повагою

Голова Уманської районної ради                     Оксана Супрунець

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь