A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Новини

Депутати районної ради утворили постійні комісії, затвердили їх голів та склад президії

Під час засідання першої сесії Уманської районної ради восьмого скликання, що завершила свою роботу 18 грудня 2020 року, депутати утворили постійні комісії районної ради та наступним рішенням обрали і затвердили їх голів.

08:33 21.12.2020

Вітаємо з днем народження депутата районної ради Василя Скрипника

  Керівництво та депутатський корпус Уманської районної ради восьмого скликання щиро вітають свого поважного колегу – депутата СКРИПНИКА Василя Федоровича, члена постійної комісії районної ради з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення – з нагоди Дня народження!

11:02 20.12.2020

Обрано голову та заступника Уманської районної ради

18 грудня 2020 року продовжилося засідання першої (установчої) сесії Уманської районної ради восьмого скликання. У роботі сесії взяли участь 40 депутатів із 42-х обраних до її складу. Повернувшись до порядку денного, насамперед, було розглянуто питання про обрання голови та заступника Уманської районної ради.

14:45 18.12.2020

Прем’єр-міністр озвучив деталі Національного плану вакцинування від COVID-19

 Уряд вже наступного тижня має затвердити Національний план впровадження вакцини проти COVID-19, розроблений Міністерством охорони здоров’я. Про це з трибуни Верховної Ради зазначив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

14:16 18.12.2020

Додаткові вихідні: коли і скільки

У січні 2021 року в Україні традиційно відзначають свята Новий рік і Різдво. У зв’язку з цим в країні передбачені додаткові вихідні дні.

12:06 17.12.2020

Роботодавці, які можуть втратити дохід через карантин, мають право на одноразову матеріальну допомогу

  Уманська районна філія Черкаського обласного центру зайнятості інформує про виплату одноразової матеріальної допомоги службою зайнятості роботодавцям, які можуть втратити дохід через карантин.

11:59 15.12.2020

14 грудня - День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

   Відповідно до  Указу Президента, починаючи з 2006 року, цього грудневого дня українці вшановують тих, хто ціною героїчних зусиль, а подекуди і власного життя, зумів зупинити ядерного монстра. Обрана вона була не випадково, адже саме цього дня, 34 року тому, відбулася здача в експлуатацію об’єкту «Укриття» – саркофагу, котрий забезпечив зберігання радіоактивних відходів на аварійному четвертому реакторі Чорнобильської АЕС. Зруйнований реактор перестав бути джерелом радіоактивного забруднення навколишнього середовища. Таким чином, цього дня було поставлено умовну крапку в боротьбі з чорнобильським лихом.

11:29 14.12.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь