A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Вільні творити славне майбутнє: на Уманщині вшанували пам’ять загиблих патріотів України

Дата: 20.11.2020 14:26
Кількість переглядів: 670

З нагоди Дня Гідності і Свободи сьогодні, 20 листопада 2019 року,  голова районної ради Оксана Супрунець, голова райдержадміністрації Світлана Волошенюк, перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Жорницький вшанували пам’ять загиблих патріотів України, поклавши квіти до пам’ятного знака Героям Небесної сотні, що в с.Дубова.

«Ми повинні завжди  пам’ятати тих Героїв, які віддали своє життя за нашу гідність та свободу. Пам’ять про усіх загиблих має згуртувати нас, дати нам сили та мудрості щоденно робити великі й маленькі справи для зміцнення власної держави та достойного життя її громадян. Лише об’єднавшись ми зробимо все, аби наша держава стала такою, про яку мріяли і боролися на столичному та місцевому майданах учасники Революції Гідності», – зазначила Оксана Супрунець під час  заходу.

Цього ж дня пам’ять новітніх Героїв ушанували представники депутатського корпусу районної ради, очільники територіальних громад Уманщини, учнівська молодь, громадськість району.

Довідково.

21 листопада в Україні відзначають День Гідності та Свободи. Це свято було встановлене згідно Указу Президента України від 13 листопада 2014 року з метою утвердження в Україні ідеалів свободи і демократії, збереження та донесення до сучасного і майбутніх поколінь об’єктивної інформації про доленосні події в Україні початку XXI століття, а також віддання належної шани патріотизму й мужності громадян, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року - лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь