A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Віталій Олійник: «Вклонімося кожній матері за подароване життя, турботу та молитву…»

Дата: 07.05.2021 16:09
Кількість переглядів: 919

Традиційно у другу неділю травня українці спільно з усім світом звеличують жінку-матір. Водночас для нашого народу цей образ є триєдиним, бо поєднав він у собі Матір Божу – заступницю усіх вірних, Україну – неньку та рідну матусю. А материнське благословення в Україні вважається не лише умовою щастя на землі, а й блаженства небесного.

Вклонімося кожній матері за подароване життя, турботу та молитву, за найцінніший у світі скарб - безкорисливу материнську любов. Материнські  терпіння та ласка, турбота та мудра порада, розуміння та підтримка стали тією основою, яка живила, виховувала, формувала кожного з нас.

Велика подяка тим жінкам, які пригорнули до серця та поділилися материнською любов’ю із дітьми-сиротами, даруючи їм тепло справжньої родини. 

Схиляю голову перед матерями Героїв Небесної Сотні, загиблих наших захисників на Сході, які ціною власного життя стримували ворога. Ми пам’ятатимемо ваших дітей завжди.

Земний уклін матерям, чиї сини та доньки нині бережуть нашу землю на передовій. Ваша щира молитва допомагає їм вистояти.

Усім матерям - невичерпного джерела життєвої енергії, родинного благополуччя, щастя й добра на довгі літа. Нехай Господь  винагородить вас та ваші сім’ї здоров’ям.  Божого вам благословення!

З глибокою повагою

Голова Уманської районної ради    Віталій ОЛІЙНИК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь