A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Ніхто не забутий, ніщо не забуте!

Дата: 07.05.2021 15:38
Кількість переглядів: 697

Прийшла уже 76-та весна з того часу, як закінчилась Друга світова війна. У ці травневі дні ми згадуємо ту найжорстокішу в історії сучасного світу війну і дякуємо всім, хто зміг, не дивлячись ні на що, захистити рідну землю. Згадуємо полеглих і живих, воїнів і мирних жителів - всіх, завдяки кому був переможений нацистський режим.

З нагоди Дня пам’яті та примирення і Дня перемоги над нацизмом 7 травня 2021 року в смт Бабанка голова Уманської районної ради Віталій Олійник разом із головою районної державної адміністрації Ігорем Миклащуком та очільником Бабанської селищної територіальної громади Леонідом Оратівським поклали квіти до пам’ятних знаків воїнам, які полягли на фронтах Другої світової війни.  Із шаною вони низько вклонилися та пом’янули хвилиною мовчання полеглих воїнів.

- Нині ми схиляємо голови перед пам’яттю загиблих простих солдатів та офіцерів, вояків різних армій фашистського опору, жертв нацистських та радянських концтаборів. Вони віддали свої життя за майбутнє, за безсмертя українського народу. Ми молимося за душі усіх невинно вбитих, за те, щоб такого ніколи не повторилося. Молимося за наших новітніх Героїв, які ціною власного життя бережуть суверенітет та цілісність нашої держави. Нехай кожного воїна оберігають Небеса. Нехай ніколи не повторяться жахіття тієї війни! Завжди пам'ятаймо про тих, хто загинув за волю та соборність України у часи багаточисельних агресій проти нашої держави, - наголосив Віталій Олійник. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь