A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

«Сучасну українську мову» можуть вивчати в усіх куточках світу завдяки мультимедійному курсу

Дата: 19.05.2021 09:38
Кількість переглядів: 624

Мультимедійний курс «Сучасна українська мова» дозволить вільно вивчати українську мову 24/7, знаходячись у будь-якому місці світу. Його створили за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики.

Мультимедійний курс «Сучасна українська мова» вже доступний для всіх на порталі Освітній Хаб – EduHub.in.ua міста Києва.

– Популяризація української мови – один із ключових пріоритетів національної безпеки України. Саме популяризація дозволяє лагідно українізовувати наше суспільство. Переконаний, що курс «Сучасна українська мова» сприятиме цьому. Розраховую на попит як серед мешканців України, так і серед представників української діаспори. А також іноземців, які мають бажання оволодіти українською мовою. Адже так чудово, коли вулицями рідної країни дедалі більше чути рідну мову, – зазначив Олександр Ткаченко, Міністр культури та інформаційної політики України.

Курс «Сучасна українська мова» складається з трьох модулів: «Мова та мовлення», «Правопис», «Ділова українська мова» та створений в інноваційному форматі SCORM, який має ряд суттєвих переваг перед стандартними відео-курсами. Партнери ініціативи переконані у важливості безперервного вивчення та вдосконалення рівня володіння української мови.

«SCORM-курси – це інноваційний формат навчання, який одночасно є цікавою історією, захоплюючим квестом, корисним та практичним матеріалом, інтерактивними тестами, що вбудовані в SCORM-уроки. Даний формат навчання у світі визнано ефективнішим, ніж звичайний відеоконтент. Сподіваємося, користувачі гідно оцінять його», – прокоментував голова Асоціації інноваційної та цифрової освіти Сергій Веретюк.

«Ідея створити курс народилася понад рік тому. Процес виявився нелегким, але завдяки спільній роботі партнерів проекту благодійної фандрайзингової платформи dobro.ua, Асоціації інноваційної та цифрової освіти, компанії «Vodafone Україна», Zagoriy Foundation та за інформаційного сприяння Міністерства культури та інформаційної політики України нам вдалось успішно завершити задумане. Переконані, спілкуватись українською стає модно!», – розповідає директорка Освітнього Хабу міста Києва Марія Богуслав.

За інформацією Міністерства культури та інформаційної політики України


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь