A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Новини

Вітаємо з днем народження депутатів Уманської районної ради Тетяну ПОНОМАРЕНКО та Віктора КРАВЧУКА!

Керівництво та депутатський корпус Уманської районної ради восьмого скликання щиро вітають своїх поважних колег – депутатів  ПОНОМАРЕНКО Тетяну Степанівну, голову постійної комісії з питань бюджету, фінансів, комунальної власності, соціально-економічного розвитку та регуляторної політики та  КРАВЧУКА Віктора Васильовича, члена постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення – з нагоди Дня народження!

10:08 27.07.2021

Від мрій до дій: на Черкащині відбувся туристичний форум

Розвивати туризм стратегічно будуть в області. Покроковий план дій задля цього, туристичну навігацію, оновлений додаток «Подорожуй Черкащиною» та майбутні арт-родзинки Черкащини представили на туристичному форумі, який відбувся в Суботові. Участь у форумі взяв і голова Уманської районної ради Віталій ОЛІЙНИК.

11:25 26.07.2021

Побачити та почути серце України можна буде на Черкащині

Унікальний арт-об’єкт з’явиться в самому центрі України. Його відкриють на Черкащині в переддень 30-ої річниці Незалежності. Детальніше про «Серце України» розповів голова Черкаської ОДА Олександр Скічко під час туристичного форуму 23 липня.

12:42 23.07.2021

Голова районної ради Віталій Олійник бере участь у Туристичному форумі Черкащини - 2021

23 липня 2021 року на території заміської резиденції Богдана Хмельницького в селі Суботів проходить  Туристичний форум Черкащини - 2021. Серед учасників заходу -  голова Уманської районної ради Віталій Олійник.

10:32 23.07.2021

Руслан Стефанчук: Доволі часто корупція починається саме із закону, у текст якого закладено корупційні ризики

Перший заступник Голови Верховної Ради України Руслан Стефанчук не подав жодного корупційного законопроєкту за два роки роботи у Верховній Раді України. Про це повідомляє видання «Фокус», посилаючись на експертів Інституту законодавчих ідей.

15:03 22.07.2021

В України з’явилася стратегія популяризації туристичного бренду

20 липня 2021 року Міністерство культури та інформаційної політики, Міністерство закордонних справ України, Державне агентство розвитку туризму (ДАРТ) представили нову комунікаційну стратегію популяризації туристичного бренду України, розроблену креативною школою Projector.

15:54 20.07.2021

Вітаємо з днем народження депутата Уманської районної ради Миколу ЦИМБАЛА

Керівництво та депутатський корпус Уманської районної ради восьмого скликання щиро вітають свого поважного колегу – депутата ЦИМБАЛА Миколу Миколайовича, члена постійної комісії з питань регламенту, депутатської діяльності, етики, місцевого самоврядування, адміністративно-територіального устрою, забезпечення законності та правопорядку – з нагоди Дня народження!

09:34 19.07.2021

Борис Євмина представлятиме районні ради Черкащини в УАРОР

Голова Черкаської обласної ради Анатолій Підгорний 16 липня 2021 року провів збори  членів Регіонального відділення УАРОР, там і було прийнято рішення про делегування голови Золотоніської районної ради Бориса Євмину представляти районні ради Черкащини в Асоціації.

09:06 19.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь