A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Новини

Уманцям розповіли про принципи дії й переваги аграрних розписок

Такий семінар організований управлінням агропромислового розвитку Уманської райдержадміністрації за підтримки Міжнародної фінансової корпорації в рамках проекту «Аграрні розписки в Україні», SpikeInvestSolution. Захід провели для аграрних підприємств району на тему «Аграрні розписки в Україні: нові ринки збуту, управління ціною та контрактування». У семінарі взяли участь керівники сільськогосподарських підприємств, фермерських господарств, бухгалтера підприємств, викладачі та студенти кафедри менеджменту Уманського національного університету садівництва.

16:11 11.12.2018

Регіони повинні не пізніше 15 січня почати відбір проектів для держфінансування у 2019 році

Згідно змін, внесених до Порядку підготовки, оцінки та відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку, області мають почати проведення відбору проектів на наступний плановий рік не пізніше 15 січня того ж року.

15:17 10.12.2018

Чи будуть послуги сімейних лікарів, терапевтів і педіатрів безоплатні з 2019 року?

Кожен другий українець обрав лікаря. Але лишаються міфи про підписання декларацій із сімейними лікарями, терапевтами і педіатрами та первинну медичну допомогу. Міністерство охорони здоров’я відповідає на головні питання та спростовує неправдиву інформацію.

15:15 10.12.2018

На Черкащині вперше за шість років капітально відремонтували шляхопровід

Останній раз реконструкція штучної споруди на автошляхах Черкаської області проводилася аж у 2012 році – на автодорозі М-12 Стрий–Тернопіль–Кропивницький–Знам’янка було проведено реконструкцію мосту через річку Ревуха в Уманському районі. З того часу кошти на подібні роботи не виділялися.

15:14 10.12.2018

Шановні депутати місцевих рад, очільники територіальних громад!

Сердечно вітаю вас з нагоди Дня місцевого самоврядування! Серед визначних дат вітчизняної історії День місцевого самоврядування посідає особливе місце, адже саме цей інститут влади уособлює самостійність, незалежність держави і демократичний шлях розвитку України.

15:37 07.12.2018

Голова районної ради привітала військовослужбовців з Днем Збройних сил України

Сьогодні голова районної ради Оксана Супрунець та керівник апарату районної державної адміністрації Наталія Сиротюк привітали військовослужбовців військової частини А2012 з Днем Збройних сил України.

08:30 06.12.2018

Оксана Супрунець привітала військовослужбовців військової частини А1588

Сьогодні, 6 грудня, в Україні відзначають День Збройних сил. Саме в цей день 1991 року був прийнятий Закон "Про Збройні сили України". А День Збройних сил України був установлений постановою Верховної Ради України в 1993 році.

08:00 06.12.2018

Оксана Супрунець провела засідання круглого столу на тему «Місцеве самоврядування – основа сталого розвитку суспільства»

5 грудня 2018 року, напередодні Дня місцевого самоврядування, під керівництвом голови Уманської районної ради Оксани Супрунець відбулося засідання круглого столу на тему «Місцеве самоврядування – основа сталого розвитку суспільства», в якому взяли участь голова районної державної адміністрації Євгеній Данченко, представники депутатського корпусу районної ради та Паланської ОТГ .

16:35 05.12.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь