A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Студентська дружба, випробувана роками

Дата: 28.12.2018 13:02
Кількість переглядів: 697

27 грудня 2018 року голова Уманської районної ради Оксана Супрунець відвідала Уманський національний університет садівництва, де взяла участь у засіданні круглого столу на тему: «Студентська дружба випускників Уманського НУС, випробувана роками».

Захід відбувся за ініціативи директора ПОСП «Уманський тепличний комбінат» Миколи Гордія та за підтримки ректора університету Олени Непочатенко.

Учасниками засідання були однокурсники Миколи Гордія – випускники 1972 року, а також нинішні студенти та викладачі університету.

Відкриваючи засідання, Оксана Супрунець наголосила: «Кожна людина пише свою книгу життя, малює в уяві свою мрію, а згодом її реалізовує. І як поталанить їй з батьками, родиною, учителями, викладачами і, безумовно, з друзями, настільки яскравою та цікавою буде ця книга». За її словами, студенти, які представляли на засіданні студентське самоврядування, повинні вчитися у таких випускників університету, які мають активну життєву позицію й досягли висот у праці. Оксана Анатоліївна виокремила, що одним із таких випускників є Микола Гордій, Почесний громадянин Уманського району та Черкаської області, депутат Уманської районної ради усіх семи скликань, заслужений працівник сільського господарства України.

Тепло привітала учасників круглого столу й Олена Непочатенко, зазначивши: «… я щоразу з вдячністю радію таким зустрічам, коли студенти-випускники, які досягли в житті висот, можуть порадами, як досвідчені люди, допомогти нинішнім студентам знайти себе».

Далі кожен однокурсник Миколи Гордія мав нагоду поділитися спогадами про студентські роки, дати поради студентам, як прожити, щоб зберегти друзів, реалізувати мрію й вивести свою формулу успіху.

Сам герой зібрання – Микола Гордій, людина, без якої нині не відбувається жодне районне свято, яка йде по життю зі світлими та чистими думками, керується загальнолюдськими цінностями та всім готова прийти на допомогу. Микола Васильович вважає, що саме здобуті знання є тим найціннішим багажем для студентів, щоб стати успішними в житті. А найсильнішими і найвагомішими – сімейні цінності.

Історія успіху Миколи Гордія, ведеться з отчого дому, зі школи та студентських років, це саме ті джерелами, з яких він черпав силу, енергію, віру в себе.

Про таємниці власної формули успіху на засіданні мали нагоду розповісти сам Микола Васильович і його друзі та одногрупники: Анатолій Яценко, Дмитро Семенда, Микола Муковоз, Микола Федорець, Анатолій Роєнко, Марія Загородня, Ольга Островська, Володимир Якушечкін, Володимир Довгополюк та інші. Усі вони висловили вдячність Миколі Васильовичу, перш за все, за запрошення на захід, за людяність та вміння підтримати ближнього.

Поради Миколи Гордія студенти слухали з великою цікавістю, ставили запитання, вірячи свято цій сповненій нестримної енергії людині. Напередодні Нового року та Різдва Христового по-особливому піднесено звучало його гарне побажання всім людям: «Бережіть родину, шануйте ближнього».


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь