A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Президія районної ради сформувала порядок денний чергової сесії

Дата: 20.12.2018 17:06
Кількість переглядів: 769

Сьогодні голова районної ради Оксана Супрунець провела засідання президії Уманської районної ради.

                      

На порядок денний засідання виносилося ряд питань, а саме:

1. Про районний бюджет Уманського району на 2019 рік.

2. Про програму економічного і соціального розвитку району на 2019 рік.

3. Про затвердження Цільової програми підтримки військовослужбовців, які уклали контракт в 2018-2019 роках.

4. Про  районну програму розвитку та забезпечення  функціонування системи оповіщення про загрозу або виникнення надзвичайних ситуацій на період 2019-2021 років.

5. Про Програму підвищення енергоефективності та зменшення споживання енергоносіїв Уманського району на 2019-2020 роки.

6. Про Програму розвитку дорожньої інфраструктури і фінансування робіт, пов’язаних з будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням автомобільних доріг загального користування місцевого значення по Уманському району на 2019 рік.

7. Про внесення змін до районної комплексної програми «Турбота» на 2014-2020 роки.

8. Про внесення змін до районної комплексної програми щодо медичного, соціального забезпечення, адаптації, психологічної реабілітації, професійної підготовки (перепідготовки) учасників антитерористичної операції, родин Героїв Небесної Сотні, постраждалих під час Революції Гідності та бійців – добровольців на 2018-2022 роки.

9. Про Програму розвитку первинної медико-санітарної допомоги в Уманському районі та підтримки комунального некомерційного підприємства «Центру первинної медико-санітарної допомоги» Уманської районної ради на 2019-2021 роки.

10. Про внесення змін до Комплексної програми  функціонування та розвитку системи цивільного захисту району, забезпечення обороноздатності, створення місцевого матеріально-технічного резерву щодо попередження і ліквідації надзвичайних ситуацій у мирний час та особливий період  на 2018 – 2020 роки».

11. Про внесення змін до рішення районної ради  21.12.2017 року №26-4/VII  «Про районний бюджет на 2018 рік».

12. Про надання дозволу Уманській центральній районній лікарні на списання медичного обладнання.

13. Про надання дозволу відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації на списання основних засобів.

14. Про звільнення комунального підприємства «Уманьрайрембуд» від сплати до бюджету частини надходжень від орендної плати.

15. Про надання дозволу комунальному підприємству «Уманьрайрембуд» на продовження терміну дії договору оренди приміщення з Паланською сільською радою.

16. Про затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Уманської районної ради.

17. Про затвердження технічної документації з нормативно-грошової оцінки 2-х земельних ділянок для ведення городництва, що знаходяться в оренді ФОП Ткаченка В.П., в адміністративних межах Танської сільської ради Уманського району Черкаської області.

18. Про затвердження технічної документації з нормативно-грошової оцінки земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі ТОВ «Гранд» в адміністративних межах Родниківської сільської ради Уманського району Черкаської області.

19. Про затвердження технічної документації з нормативно-грошової оцінки 3-ох земельних ділянок ТОВ «Авангард» в адміністративних межах Родниківської та Собківської сільських рад Уманського району Черкаської області.

20. Про план роботи районної ради на І півріччя 2019 року.

21. Про звернення депутатів Уманської районної ради Черкаської області до Президента України, Голови Верховної Ради України, Прем’єр-міністра України з приводу майбутнього продажу земель.

22. Про звернення депутатів Уманської районної ради Черкаської області до Кабінету Міністрів України щодо ситуації, яка склалася у зв’язку з підвищенням ціни на газ.

23. Про районну програму організації харчування учнів 1-4 класів та дітей пільгових категорій у закладах загальної середньої освіти району на 2019 рік.

24. Про затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки 4-ох земельних ділянок ПАТ «Укрзерноімпекс» в адміністративних межах Ладижинської сільської ради Уманського району Черкаської області.

25. Про  дострокове припинення повноважень депутата районної ради  Кочубея М.Д.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь