A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

В населених пунктах Уманського району розпочато загальні збори громадян

Дата: 10.01.2019 17:32
Кількість переглядів: 886

Традиційно з початком року в населених пунктах Уманського району проводяться загальні збори громадян. 10 січня 2019 року відбулися загальні збори громадян села Степківка. Участь у сходці села взяли: голова районної державної адміністрації Євгеній Данченко, заступник голови районної ради Петро Бабкін, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, депутат районної ради Петро Кравчук, керівники сільськогосподарських підприємств, які орендують землі на території сільської ради, орендарі водних об’єктів, керівники установ та організацій та громада населеного пункту.

Розпочала зібрання сільська голова Людмила Гончаренко. Людмила Олександрівна прозвітувалася перед громадою про проведену роботу за рік. Зокрема силами сільської ради здійснено благоустрій села на загальну суму – 38 тис. грн., проведено топографічну зйомку села – 63 тис. грн., із місцевого бюджету виділено субвенцію районному бюджету у сумі 42 тис. грн. 

Проблемними на сьогоднішній день в населеному пункті залишаються питання:

-  ремонту ділянки дороги Сушківка-Степківка;

- ремонту водогону;

Ще одним болючим питанням для мешканців населеного пункту залишається транспортне сполучення, адже одиниця, яка сьогодні здійснює перевезення до населених пунктів Сушківка-Заячківка-Степківка не забезпечує належного пасажироперевезення. Громада села звертається з проханням про виділення більш об’ємної одиниці транспорту, що в повній мірі забезпечить пасажиропотік між цими населеними пунктами.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь