A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Відбулася перша сесія Дмитрушківської ОТГ

Дата: 04.01.2019 16:21
Кількість переглядів: 1024

Децентралізація – це ключова реформа, яку ініціював Президент України Петро Порошенко для передачі влади з центру на місця.

4 січня 2019 року відбулася перша сесія VII скликання Дмитрушківської сільської ради об’єднаної територіальної громади, в яку увійшли села Пугачівка, Собківка,  Гродзево, Старі Бабани, Гереженівка і власне Дмитрушки.

Розпочалося засідання з оголошення представником територіальної виборчої комісії результатів виборів, переможцями яких стали 26 депутатів та сільським головою ОТГ обрано Тетяну Шевчук.

Вітання об'єднаній громаді і її представникам адресували голова Уманської районної державної адміністрації Євгеній Данченко та заступник голови районної ради Петро Бабкін, націлюючи їх на плідну взаємну співпрацю. 

Після урочистої частини сесії перейшли до офіційної, на якій було розглянуто ряд організаційних питань. Зокрема, це обрання секретаря сільської ради (ним стала Людмила Бень, яка до цього очолювала село Гережанівка), секретаря виконкому ( Валентину Овчіннік с. Пугачівка), Регламент ради, Положення про постійні комісії та штатний розпис.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь