A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Відбулося засідання колегії відділу освіти, молоді та спорту Уманської РДА

Дата: 10.01.2019 16:48
Кількість переглядів: 878

10 січня 2019 року відбулося засідання колегії відділу освіти, молоді та спорту Уманської райдержадміністрації, яку провів начальник відділу Борис Бондар. Участь у засіданні колегії взяли голова районної ради Оксана Супрунець та перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Жорницький.

На порядку денному засідання розглянуто наступні питання:

1. Про затвердження плану роботи відділу освіти, молоді та спорту на 2019 рік.

2. Про стан виконання районної програми розвитку дошкільної освіти  та завдання на період до 2022 року.

3. Про створення нового освітнього простору для першокласників, забезпечення доступності та комфортності сучасних умов навчання, розвитку та спілкування учасників освітнього процессу.

З першого питання доповів начальник відділу освіти, молоді та спорту РДА Борис Бондар. Борис Борисович озвучив план роботи, відповідно до якого відділ працюватиме в 2019 році.

З усіх питань порядку денного колегія ухвалила відповідні рішення.

Підсумовуючи колегію, голова районної ради Оксана Супрунець акцентувала увагу освітян на тому, що сьогодні керівники закладів освіти району мають доводити інформацію педагогічним колективам та батьківським комітетам про проведену роботу та впровадження реформ в галузі освіти.

- Відкритим на сьогоднішній день залишається питання створення літнього оздоровчого табору та розвитку спорту в населених пунктах Уманського району, - на цьому акцентувала увагу посадовець. Також Оксана Анатоліївна відзначила, що саме від освітян залежить формування свідомого громадянина, тому потрібно розвивати активність учнів, якомога більше заохочувати дітей до участі у різноманітних конкурсах та культурно-масовій роботі.

За ініціативи голови районної ради в освітніх закладах Уманського району оголошено конкурс на знання історії рідного села та Уманщини.

З нагоди Різдвяних свят та початку Нового року освітян вітали самодіяльні артисти Уманського районного центру культури та дозвілля.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь