A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Приватне підприємство «Ремерія», що на Уманщині, готує чемпіонів всеукраїнських та міжнародних кінних забігів

Дата: 24.04.2019 12:17
Кількість переглядів: 4149

ПП «Ремерія», що в селі Свинарка, на професійному рівні займається розведенням елітних чистокровних порід коней та професійним кінним спортом.

                        

Роки наполегливої праці, спрямованi на розведення елітних порід коней та кінний спорт, і як результат - участь у всеукраїнських і міжнародних кінних забігах - це справа життя мешканця села Свинарка Петра Берегового.

Двадцять років тому в невеличкому селі, що на Уманщині, чоловік почав займатися розведенням елітних порід коней. На ті часи в нашому регіоні це було великою рідкістю. Хоча й сьогоднi такий вид діяльності на Черкащині вважається ноу-хау. Петро Миколайович єдиний приватник в області, а в Україні їх нараховується близько десяти.

Ще з дитинства по-особливому відчував коней, адже в юному віці випасав верхи худобу. Вирiшальним у виборi справи життя став подарунок – перший кiнь на кличку Буквар.        

Петро Миколайович першим в Уманському районі зайнявся конярством. Однак, це було не банальне розведення звичайних коней, а елітних чистокровних порід! Підприємець спробував свої сили також у досить незвичному на той час виді спорту - кінних забігах. І як стверджує Петро Береговий: «Справа пішла!»

Сьогодні в підприємстві «Ремерія» займаються розведенням, селекцією та професійною підготовкою до змагань коней породи англійська чистокровна верхова, саме ця порода входить до золотого фонду світового кiннозаводства.

           

- Підготовка коней до змагань вимагає тривалої та наполегливої праці, терпіння та знання психології коня, - переконаний Петро Миколайович, - лише тоді можна розвивати потенціал тварини та досягти бажаного результату.

          

Стратегічний підхід до справи, допоміг досягти неабияких успіхів у кінному спорті та стати учасником всеукраїнських та міжнародних кінних забігів.

Уже на другому році роботи прийшла велика перемога - «Окс», хоча більшість власників до отримання такого призу готуються довгих десять років.

  • Коні, вирощені в нашому господарстві, на професійному рівні конкурують із тими, що куплені з аукціонів - зазначає Петро Береговий, - та є призерами всіх найвищих нагород першої групи, які тільки існують на кінних перегонах.

2002 рік став знаковим для підприємства. На змаганнях, що проходили в Києві на приз Президента України, трирічна кобила Ремерія здобула перемогу вигравши «Окс», що є найкращою нагородою для тварин такого віку. Саме вона дала серію видатних перемог. Її іменем сьогодні назване підприємство.

  • Результат не приходить сам собою, - переконаний Петро Береговий, - для цього потрібні роки наполегливої та цілеспрямованої праці.

Уже сьогодні ПП «Ремерія» пропонує той самий перелік послуг, як і кінні заводи: починаючи від вирощування та селекції, закінчуючи тренуванням коней та виходом їх на бігову доріжку. Має один із кращих селекційних складiв Європи, а коні з Уманщини входять до колекцій президентських осіб Азії.

           

Про успішну роботу свідчить вихід на міжнародний рівень. На кінних перегонах у Франції, наш кінь ввійшов до першої десятки призерів. Ця перемога стала знаковою, адже Україна отримала ліцензію для змагань у Європi. Особисто для селекціонера даний результат засвідчив, що роки роботи не минули даремно.

2018 рік приніс ще одну знакову перемогу в Чемпіонаті України серед дворічних коней. Обійшовши конкурентів американського та англійського походження, куплених з аукціонів, вибороли Великий приз Першої Корони.

         

Майстерність та фаховість Петра Берегового високо оцінена на змаганнях, адже на кінних скачках він є досить серйозним суперником, якого очікують і побоюються. Бо він - завжди призер!

          

Успіх не приходить сам собою. Петро Береговий, людина, яка до будь-якої справи ставиться серйозно і все доводить до логічного завершення. Без цього ніяк, особливо в такому важкому та стратегічному виді спорту, переконаний Петро Береговий. Саме тому золотим правилом для господаря є його присутність в період підготовки до змагань та пiд час їх проведення. Пicля завершення змагань увесь сезон  йде глибокий аналіз власних помилок та роботи конкурентів.

          

Здобутий потенціал спонукають Петра Миколайовича до виходу на міжнародний рівень. Основна мета - показати свою роботу, а також поспілкуватися з людьми, які відданні цій справі. Перший етап - це країни близької Європи та заповітна мрія – найбільші змагання світу на приз Тріумфальної Арки.

Успіхи та здобутки були б неможливими без підтримки родини. Дружина та діти є опорою та завжди підтримують Петра Миколайовича у справі його життя.

Свою справу потрібно любити, знати та розуміти - ось що є запорукою успіху, - переконаний Петро Береговий.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь