A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Новини

Вітаємо з ювілеєм депутата районної ради Бориса Бондаря

Керівництво та депутатський корпус Уманської районної ради сьомого скликання щиро вітають свого поважного колегу – депутата Бондаря Бориса Борисовича, члена постійної комісії з питань освіти, культури, спорту, охорони здоров’я, соціального захисту населення та засобів масової інформації, начальника відділу освіту, молоді та спорту Уманської райдержадміністрації - з нагоди 60-річчя з Дня народження!

11:07 25.01.2020

Відбулось засідання конкурсної комісії

22.01.2020 року  відбулось засідання конкурсної комісії  з проведення конкурсу на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства  «Уманська центральна районна лікарня»  Уманської районної ради.

17:13 23.01.2020

Не забуде Україна пролиту кров своїх синів

                    В День Соборності України заступник голови районної ради Петро Бабкін взяв участь в  заході з нагоди встановлення інноваційного інформаційного Стенду з фотографіями, прізвищами, іменами та позивними наших Героїв –уманчан, які загинули на Сході України,  а також  з їх QR-кодом, за допомогою якого можна дізнатися детальну інформацію про них.  

16:40 23.01.2020

УКРАЇНА НАВІКИ СОБОРНА

День Соборності України – свято, що відзначається щороку в день проголошення  Акту воз’єднання  Української Народної Республіки та   Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося 22 січня 1919 року на Софійській площі в Києві. Століттями розірваний український народ об'єднався на своїй землі в єдиній Українській державі.

15:13 22.01.2020

В єдності сила. Про День Соборності України

Щороку 22 січня, у день проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки та Західно-Української Народної Республіки, Україна відзначає День Соборності. Злука задекларувала об’єднання українських земель в одній державі та продемонструвала соборницькі прагнення українців обох частин України – Наддніпрянщини та Наддністрянщини. Ця подія була знаковою для українського державотворення.

15:13 20.01.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь