A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Новини

На Уманщині вшанували учасників бойових дій на території інших держав

15 лютого 2020 року в м. Умань у сквері Молодіжний відбувся мітинг з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та відзначення 31-ї річниці виведення військ з Афганістану. До меморіального знаку загиблим воїнам-афганцям прийшли їхні побратими і рідні, друзі, близькі, а також учасники антитерористичної операції на Сході України, військовослужбовці, представники громадських організацій Уманщини, жителі Уманського краю.

09:40 17.02.2020

Зменшено плату за обслуговування мереж при відсутності споживання газу

Як інформують у Департаменті комунікацій Секретаріату Кабінету Міністрів України, вчора на засіданні НКРЕКП схвалено проект рішення, який удосконалює механізм визначення плати за послуги розподілу природного газу для побутових споживачів, які є новими або які протягом минулого газового року не споживали природний газ.

09:56 13.02.2020

Голова районної ради Оксана Супрунець взяла участь у загальних зборах громадян в селі Вільшанка

12 лютого 2020 року у селі Вільшанка відбулись загальні збори громадян, у яких взяли участь голова районної ради Оксана Супрунець та голова райдержадміністрації Світлана Волошенюк.

17:40 12.02.2020

На Уманщині вшанували річницю загибелі учасника АТО Анатолія Поліщука

Сьогодні, 12 лютого 2020 року, Уманщина вшановувала пам’ять славного сина України, Анатолія Поліщука, який загинув п’ять років тому при виконанні військового обов’язку із захисту незалежності й територіальної цілісності України.

17:01 12.02.2020

Реформа децентралізації завершиться в 2020 році проведенням восени місцевих виборів на новій територіальній основі громад

Децентралізація – серед пріоритетів Мінрегіону. Завершиться реформа в 2020 році проведенням восени місцевих виборів на новій територіальній основі громад. Про це сказав Віце-прем’єр-міністр – Міністр розвитку громад та територій Денис Шмигаль на засіданні парламентського Комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування.

08:48 12.02.2020

На Уманщині відбулося кущове навчання з підготовки проектних ідей до Плану реалізації Стратегії розвитку Черкащини-2023

11 лютого 2019 року в Умані відбулося кущове навчання з підготовки проектних ідей до Плану реалізації Стратегії розвитку Черкащини-2023, в якому, зокрема, взяли участь голова районної ради Оксана Супрунець, голова райдержадміністрації Світлана Волошенюк, очільники територіальних громад району, працівники райдержадміністрації, представники місцевих громадських організацій та бізнесу.

17:12 11.02.2020

Продовжуються загальні збори громадян

Сьогодні, 11 лютого 2020 року,  відбулися загальні збори громадян Ропотуської громади, у яких взяли участь керуюча справами районної ради Наталія Короп, керівник апарату райдержадміністрації Наталія Сиротюк та начальник відділу розвитку сільських територій та захисту довкілля райдержадміністрації Валентина Мовчанюк.

16:22 11.02.2020

Внесення відомостей про агровиробників у Державний аграрний реєстр

 5 лютого розпочались виїзди мобільних груп операторів в ОТГ Київської, Черкаської, Одеської, Львівської, Волинської та Миколаївської областей для допомоги у внесенні відомостей про агровиробників у Державний аграрний реєстр.

16:09 11.02.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь