A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Новини

Вітаємо з днем народження депутата районної ради Юрія Притулу

Керівництво та депутатський корпус Уманської районної ради сьомого скликання щиро вітають свого поважного колегу – депутата ПРИТУЛУ Юрія Михайловича, голову найбільшої депутатської фракції, члена президії районної ради та постійної комісії з питань бюджету, фінансів і комунальної власності - з нагоди Дня народження!

09:21 08.02.2020

П’ять важливих законопроектів для децентралізації

Перших п’ять пріоритетних законів, необхідних для втілення реформи місцевого самоврядування та територіальної організації влади, — на розгляді Верховної Ради України. Кожен з них – невід’ємна частина законодавчої основи реформи. Разом вони — частина дорожньої карти Мінрегіону до системних змін у сферах місцевого самоврядування, публічних послуг, місцевого економічного розвитку.

08:39 07.02.2020

Реформа децентралізації завершиться в 2020 році проведенням восени місцевих виборів на новій територіальній основі громад

Децентралізація – серед пріоритетів Мінрегіону. Завершиться реформа в 2020 році проведенням восени місцевих виборів на новій територіальній основі громад. Про це сказав Віце-прем’єр-міністр – Міністр розвитку громад та територій Денис Шмигаль на засіданні парламентського Комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування.

16:35 06.02.2020

Голова районної ради Оксана Супрунець взяли участь у сходах села Коржова Слобода

Голова районної ради Оксана Супрунець взяла участь у сходах селян, що відбулися 5 лютого в селі Коржова Слобода. До участі в роботі долучився і перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Жорницький.

16:17 05.02.2020

Обговорено актуальні питання життєдіяльності Уманщини

Сьогодні, 4 лютого 2020 року, голова районної ради Оксана Супрунець взяла участь у робочій нараді, в ході якої обговорено актуальні питання життєдіяльності району. Нарада відбулась під керівництвом голови райдержадміністрації Світлани Волошенюк.

17:00 04.02.2020

У полі зору районної ради - розвиток освітніх закладів Уманщини

Як засновник освітніх закладів Уманщини, Уманська районна рада опікується їх матеріально-технічним забезпеченням. З цією метою днями голова районної ради Оксана Супрунець відвідала Дубівський НВК «Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів», де під її керівництвом відбулася зустріч із директором школи Ніною Косаринською, Дубівським сільським головою Олександром Яциною та депутатом районної ради Миколою Кольбою.

11:26 03.02.2020

В Україні з 1 квітня планують запровадити електронні лікарняні

За повідомленням Урядового порталу, Міністерство соціальної політики спільно з Міністерством охорони здоров’я планують запустити з 1 квітня електронні лікарняні. Процес видачі електронного лікарняного буде автоматизований.

09:12 03.02.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь