A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Новини

Енергетиків Уманщини привітали з професійним святом

22 грудня в Україні відзначається День енергетика. З нагоди цього свята в Уманському міському будинку культури відбулися урочисті заходи де вітали працівників Уманських енергетичних мереж ПАТ «Черкасиобленерго».

15:21 20.12.2019

Дітей Уманщини привітали з Днем Святого Миколая

Найулюбленіше свято, якого чекає вся дітвора – день Святого Миколая. Це зимове свято залишається одним з найкращих і довгоочікуваних для всіх: дорослі шанують пам’ять святого, а діти зазвичай знаходять під подушкою подарунки.

16:21 19.12.2019

Пропозиції УАРОР увійшли до тексту Президентського Закону щодо змін до Конституції в частині децентралізації

За повідомленням Української асоціації районних та обласних рад, оприлюднений текст Президентського Закону «Про внесення змін до Конституції України (щодо децентралізації влади)» врахував пропозиції Української асоціації районних та обласних рад, що були надані цієї осені.

09:10 17.12.2019

Засідала постійна комісія районної ради з питань бюджету, фінансів та комунальної власності

Сьогодні, 16 грудня 2019 року, відбулось засідання постійної комісії з питань бюджету, фінансів та комунальної власності під головуванням заступника голови цієї комісії Василя Коцюбенка.

16:12 16.12.2019

Проведено засідання постійної комісії районної ради з гуманітарних та соціальних питань

16 грудня 2019 року заступник голови постійної комісії районної ради з питань освіти, культури, спорту, охорони здоров’я та соціального захисту населення та засобів масової інформації Людмила Даценко провела засідання, на якому розглянуто питання, що подані на пленарне засідання позачергової сесії районної ради.

15:14 16.12.2019

Оксана Супрунець взяла участь у фаховій майстерні, на якій розглядалися питання реформи вторинної медичної допомоги

13 грудня 2019 року для представників обласної та районних рад в рамках проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні», що впроваджується Асоціацією міст України у партнерстві з Українською асоціацією районних та обласних рад за фінансової підтримки USAID, проведено одноденну фахову майстерню на тему: «Стан та перспективи реформування вторинної медичної допомоги». Таке засідання на Черкащині проводиться не вперше.

10:44 16.12.2019

14 грудня – День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

Відповідно до  Указу Президента, починаючи з 2006 року, цього грудневого дня українці вшановують тих, хто ціною героїчних зусиль, а подекуди і власного життя, зумів зупинити ядерного монстра.

15:49 13.12.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь