A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Олександр Вельбівець подякував Главі держави за висловлений йому аванс довіри

Дата: 20.11.2018 17:08
Кількість переглядів: 653

Відповідно до Указу Президента України №378/2018 Олександра Вельбівця призначено з 20 листопада 2018 року головою Черкаської обласної державної адміністрації.
Олександр Іванович подякував Главі держави за висловлений йому аванс довіри. 


«Знаю, що на сьогодні перед нами стоїть багато непростих завдань і викликів, які ми маємо вирішувати. Це, перш за все, подальше впровадження реформ, ініційованих Президентом України, забезпечення стабільного соціально-економічного розвитку, залучення інвестицій й впровадження енергоефективних технологій, координація та контроль за наданням сучасних освітніх, медичних та культурних послуг населенню, соціальний захист, підтримка та допомога учасникам АТО і Операції об’єднаних сил та інші. Важливим в цьому напрямку є орієнтування на якісні показники, оскільки саме від них залежатиме успіх у реалізації поставлених завдань. А виходячи з цього і розуміння позиції влади, і підняття рівня довіри до неї. Передумовами для вирішення цих завдань є перш за все наявний економічний потенціал і безумовно наші люди», - наголосив щойно представлений активу Черкащини голова облдержадміністрації.

Також Олександр Вельбівець зазначив, що спільними зусиллями обласної державної адміністрації, місцевих органів влади, депутатів усіх рівнів, керівників підприємств, установ і громадських організацій, активу області можливо покращити соціально-економічний стан Черкащини та забезпечити її гармонійний розвиток.

На завершення Олександр Іванович пообіцяв, що зробить все, від нього залежне, щоб виправдати цю високу довіру! 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь