A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Уманцям розповіли про принципи дії й переваги аграрних розписок

Дата: 11.12.2018 16:11
Кількість переглядів: 712

Такий семінар організований управлінням агропромислового розвитку Уманської райдержадміністрації за підтримки Міжнародної фінансової корпорації в рамках проекту «Аграрні розписки в Україні», SpikeInvestSolution. Захід провели для аграрних підприємств району на тему «Аграрні розписки в Україні: нові ринки збуту, управління ціною та контрактування». У семінарі взяли участь керівники сільськогосподарських підприємств, фермерських господарств, бухгалтера підприємств, викладачі та студенти кафедри менеджменту Уманського національного університету садівництва.

                       

Начальник управління Валентина Мовчанюк, зокрема, відзначила, що ефективне виробництво залежить від рівня забезпечення ресурсами і, в першу чергу, фінансових та матеріальних. В час, коли банківські кредити не завжди є доступними для сільськогосподарського виробництва, а особливо для малих та середніх підприємств, одним із напрямків мобілізації виробничих ресурсів можуть виступати аграрні розписки на поставку ПММ, засобів захисту рослин тощо.

Консультантом проекту Аграрні розписки в Україні Романом Колібабою  були висвітлені основні принципи дії, переваги та види аграрних розписок, розглянуто поетапний процес укладення розписок, деталізовано обов’язки та вимоги до кожної зі сторін процесу укладення аграрної розписки.

Спеціалістом SpikeInvestSolution доведено до учасників семінару спеціалізацію на нових для України методах торгівлі та хеджування, запровадження на практиці інструментів для зменшення ризиків та максимізації прибутку.

Фахівці надали присутнім консультативну допомогу та відповіді на поставлені питання аудиторією під час семінару. Зазначені питання, які піднімалися на семінарі свідчать про актуальність проведеного заходу. Про це інформує управління агропромислового розвитку Черкаської ОДА.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь