A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Шановні працівники органів місцевого самоврядування Уманщини!

Дата: 07.12.2018 15:37
Кількість переглядів: 590

Сердечно вітаю вас з нагоди Дня місцевого самоврядування! Серед визначних дат вітчизняної історії День місцевого самоврядування посідає особливе місце, адже саме цей інститут влади уособлює самостійність, незалежність держави і демократичний шлях розвитку України.

Місцеве самоврядування в Уманському районі має славну історію, яка щороку збагачується новими спільними здобутками, корисними справами та яскравими особистостями.

Всі, хто причетний до роботи в органах місцевого самоврядування, щодня відчувають особливу відповідальність за консолідацію, суспільний спокій і благополуччя громадян. Саме вам дбати про економічний розвиток громад, створення нових робочих місць, втілення ефективних інфраструктурних проектів, розвиток сіл Уманського краю.

Усім ветеранам органів місцевого самоврядування висловлюю глибоку повагу та щиру вдячність за самовіддане служіння інтересам громади, за мудрість та виваженість, за те, що в непрості часи ви зробили чимало вагомих і добрих справ задля розвитку Уманського краю.

Нехай же це свято додасть усім нам єдності й впевненості в тому, що лише спільними зусиллями ми перетворимо рідну Україну в успішну європейську державу, за яку платять дорогу ціну наші герої-бійці на Сході країни.

Злагоди і добробуту кожній родині, громаді, усій Уманщині та Україні!

Миру на нашій Українській землі!

З Днем місцевого самоврядування!

 

Голова Уманської районної ради                                                                                   Оксана Супрунець        


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь