A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Голова районної ради Оксана Супрунець побувала на сходах громадян у селі Коржова Слобода

Дата: 13.02.2019 17:00
Кількість переглядів: 645

Загальні збори громадян, що проводяться у населених пунктах району, відіграють важливу соціальну роль, оскільки вони залучають жителів сіл до вирішення питань місцевого значення, сприяють формуванню у їхній свідомості відповідальності, ініціативності, правової культури, сприяють прозорості місцевої влади, контролюючи діяльність посадових осіб.

Тож сьогодні, 13 лютого 2019 року збори громадян відбулися у селі Коржова Слобода, у роботі яких взяли участь голова районної ради Оксана Супрунець та перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Жорницький.

Збори розпочалися зі звіту сільського голови Світлани Джуплій. Світлана Василівна проінформувала односельчан про діяльність сільської ради та  закладів соціальної сфери села. Акцентував вона увагу і на питанні благоустрою території села.

Серед запланованих заходів на 2019 рік – закінчення поточного ремонту ритуальної площадки на кладовищі, ремонт фойє сільського клубу, озеленення стадіону, встановлення дитячо-спортивного майданчику.

Однак, жителями села були озвучені і проблемні питання, це зокрема проїзд через село важковагового транспорту, проведення в населений пункт швидкісної мережі Internet та інші.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь