A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Новини

Голова районної ради відвідала село Косенівка

Голова районної ради Оксана Супрунець сьогодні, 17 вересня 2019 року, побувала в селі Косенівка, де ознайомилась із станом забезпечення життєдіяльності закладів соціальної сфери.

16:50 17.09.2019

МІНІСТЕРСТВО ЮСТИЦІЇ КОНСУЛЬТУЄ В РАМКАХ ПРОЄКТУ «Я МАЮ ПРАВО!»: як отримати статус особи з інвалідністю військовослужбовцю, який отримав поранення під час участі в АТО?

МІНІСТЕРСТВО ЮСТИЦІЇ КОНСУЛЬТУЄ В РАМКАХ ПРОЄКТУ «Я МАЮ ПРАВО!»: як отримати статус особи з інвалідністю військовослужбовцю, який отримав поранення під час участі в АТО?

12:22 17.09.2019

Зустріч голови районної ради з працівниками культури

Сьогодні, 13 вересня, голова районної ради Оксана Супрунець провела робочу зустріч з працівниками районного центру культури та дозвілля, за участю завідуючої сектором культури райдержадміністрації Оксани Коханської.

16:32 13.09.2019

Громадськість отримає можливість контролювати видатки на ремонт доріг

12 вересня відбувся спільний брифінг Віце-прем’єр-міністра – Міністра цифрової трансформації Михайла Федорова, Міністра інфраструктури Владислава Криклія та директора Програми «Ініціатива прозорості інфраструктури» (CoST) Джона Гокінса, присвячений передачі на баланс Міністерству інфраструктури аналітичного веб-порталу «Прозора інфраструктура».

15:45 13.09.2019

Проведено виїзний семінар з очільниками територіальних громад району

За ініціативи голови районної ради Оксани Супрунець та відповідно до плану роботи районної ради 12 вересня 2019 року відбувся виїзний семінар з головами селищної та сільських рад району. Основним питанням порядку денного було стан соціально-економічного розвитку населених пунктів району.

15:33 13.09.2019

Уманський військкомат запрошує на військову службу за контрактом

Уманський  об'єднаний військовий комісаріат Черкаської області продовжує набір громадян України віком від 18 до 55 років на військову службу за контрактом до військових частин м.Умань,Уманського району,навчальних центрів та частин Сухопутних військ, Десантно-штурмових військ, частин Військово морських сил,Сил спеціальних операцій та інших військових частин на посади рядового, сержантського та старшинського складу.

17:13 11.09.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь