A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Новини

Продовжено прийом заявок на конкурс «Кращі практики місцевого самоврядування»

Міністерство регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України у співпраці з Програмою Ради Європи «Децентралізація і реформа місцевого самоврядування в Україні» проводять конкурс «Кращі практики місцевого самоврядування» для органів місцевого самоврядування всіх рівнів.

12:49 08.08.2019

Всеукраїнський конкурс журналістських робіт «Реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади»

Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України четвертий рік поспіль проводить Всеукраїнський конкурс журналістських робіт «Реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади».

16:13 06.08.2019

Проведено виїзну нараду-семінар з очільниками територіальних громад Уманщини

За ініціативи голови районної ради Оксани Супрунець та відповідно до плану роботи районної ради 2 серпня 2019 року відбулась виїзна нарада-семінар з очільниками територіальних громад Уманщини.

09:17 05.08.2019

Вітаємо з днем народження депутата Уманської районної ради Людмилу ДАЦЕНКО

Керівництво та депутатський корпус Уманської районної ради сьомого скликання щиро вітають свою поважну колегу – депутата ДАЦЕНКО Людмилу Павлівну, заступника голови постійної комісії районної ради з питань освіти, культури, спорту,  охорони здоров’я та соціального захисту населення та засобів масової інформації – з нагоди Дня народження!

16:04 04.08.2019

Уманську центральну районну лікарню відвідала делегація з Монастирищенського району

З метою обміну досвідом, сьогодні, 1 серпня 2019 року, до Уманської центральної районної лікарні завітала делегація з Монастирищенського району, до складу якої увійшли голова Монастирищенської районної ради Микола Орендарчук, головний лікар Монастирищенської ЦРЛ Наталія Мороз, працівники адміністрації ЦРЛ та завідуючі стаціонарних відділень.

17:05 01.08.2019

Володимир Зеленський представив нового голову Черкаської обласної державної адміністрації Ігоря Шевченка

Під час робочої поїздки на Черкащину Президент України Володимир Зеленський представив нового голову Черкаської обласної державної адміністрації Ігоря Шевченка.

18:37 31.07.2019

«Запитай у лікаря»: новий формат спілкування про здоров’я від МОЗ

МОЗ України запускає новий формат комунікації «Запитай у лікаря» для популяризації відповідального ставлення до свого здоров’я та підвищення довіри до доказової медицини. Про це інформують у Міністерстві.

14:32 31.07.2019

В Україні запустили перший портал відкритих геоданих для громад, — Геннадій Зубко

В Україні запустили перший портал відкритих геоданих для громад. Це перший інструмент для розумного управління громадами. Він містить понад 100 датасетів з 40 джерел та 13 порад щодо їх застосування.

14:19 31.07.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь