A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Новини

Депутати Уманської районної ради ухвалили звернення щодо недопущення поспішного відкриття ринку земель

Сьогодні, 4 жовтня 2019 року, під керівництвом голови районної ради Оксани Супрунець відбулася позачергова сесія, яку ініцюювали депутати районної ради. У роботі сесії взяли участь перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Жорницький, сільські голови, працівники виконавчого апарату ради, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації.

15:03 04.10.2019

Відбулася всеукраїнська конференція з питань управління системою охорони здоров’я

3 жовтня 2019 року голова Уманської районної ради Оксана Супрунець взяла участь у конференції «Ефективне управління системою охорони здоров’я в умовах трансформації та децентралізації», що відбулася в м. Київ.

17:39 03.10.2019

Освітяни району відзначили своє професійне свято

Щорічно в першу неділю жовтня всі освітяни відзначають своє професійне свято – День працівників освіти. Напередодні в кожному куточку країни проходять урочисті святкування з цієї нагоди. Не став винятком і Уманський район.

17:06 02.10.2019

На Уманщині урочисто відзначили День ветерана

Сьогодні, 2 жовтня 2019 року, у великому залі засідань районного адміністративного будинку за ініціативи та безпосередньої участі голови Уманської районної ради Оксана Супрунець відбулись святкові заходи з нагоди Дня ветерана.

17:00 02.10.2019

Вияв поваги та шани до людей старшого покоління Уманщини

Другий місяць осені починається з особливої дати. 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблею ООН. Україна, як повноправний член ООН, підтримала ініціативу міжнародного співтовариства і з 1991 щорічно відзначає цей день.

16:21 01.10.2019

ВИЗНАЧЕННЯ МІСЦЯ ПРОЖИВАННЯ ДИТИНИ

Сімейним кодексом України передбачено право батьків, як в шлюбі, так і після його розірвання, визначати з ким із них проживатиме дитина. Важливо зазначити, що дитині також надається право обирати з ким з батьків вона бажає проживати. Це право надається по досягненні нею чотирнадцяти років.

16:04 01.10.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь