A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Новини

Новенький шкільний автобус урочисто передали у користування Дубівській школі

Сьогодні, 17 жовтня 2019 року, в Дубівській школі відбулася урочиста церемонія вручення ключів від шкільного автобусу за участю голови районної ради Оксани Супрунець та першого заступника голови райдержадміністрації Сергія Жорницького.

17:34 17.10.2019

МІНІСТЕРСТВО ЮСТИЦІЇ КОНСУЛЬТУЄ В РАМКАХ ПРОЄКТУ «Я МАЮ ПРАВО!»: що потрібно знати про договір довічного утримання (догляду)?

Багатьом з нас знайома ситуація, коли літні люди, які не спроможні самі забезпечувати власні потреби,  змушені звертатися за допомогою до сторонніх осіб. В більшості випадків, на користь цих осіб, укладаються договори, в результаті чого вони стають власниками нерухомого майна, а літні люди залишаються на вулиці. Юридична необізнаність громадян – є головною причиною таких негативних наслідків. Таким чином виникає питання: як уберегти себе від шахраїв та відчути захищеність?

08:21 16.10.2019

Засідала постійна комісія районної ради з питань бюджету, фінансів та комунальної власності

Сьогодні, 15 жовтня 2019 року, відбулось засідання постійної комісії з питань бюджету, фінансів та комунальної власності під головуванням заступника голови цієї комісії Василя Коцюбенка.

15:14 15.10.2019

Постійна комісія районної ради розглянула проекти рішень позачергової сесії

Сьогодні, 15 жовтня 2019 року, під головуванням Світлани Крижановської відбулось засідання постійної комісії з питань освіти, культури, спорту, охорони здоров’я та соціального захисту населення та засобів масової інформації.

12:18 15.10.2019

Із засідання тридцять другої сесії обласної ради

11 жовтня 2019 року розпочала роботу тридцята друга сесія обласної ради. Пленарне засідання відкрив і вів перший заступник голови обласної ради Валентин Тарасенко. У роботі сесії взяли участь керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, голови районних рад та ОТГ, керівники райдержадміністрацій та центральних органів виконавчої влади в області, представники засобів масової інформації та громадськості.

12:28 11.10.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь