A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Обговорено питання реорганізації Уманської ЦРЛ

Дата: 20.09.2019 17:02
Кількість переглядів: 429

Сьогодні, 20 вересня 2019 року, голова районної ради Оксана Супрунець за участю першого заступника голови райдержадміністрації Сергія Жорницького провела зустріч із членами комісії з реорганізації шляхом перетворення  юридичної особи – Уманської центральної районної лікарні в юридичну особу – комунальне некомерційне підприємство «Уманська центральна районна лікарня» Уманської районної ради.

Учасниками зустрічі також були депутати районної ради - члени постійних комісій з  питань бюджету, фінансів та комунальної власності та з питань освіти, культури, спорту, охорони здоров’я, соціального захисту населення та засобів масової інформації, а також завідуючі відділеннями ЦРЛ та працівники апарату районної ради. Комісію з реорганізації Уманської центральної районної лікарні очолює головний лікар цього медичного закладу Інна Добрянська.

На порядку денному стояли питання: про виконання рішення районної ради від 08.02.2019 №38-7 «Про реорганізацію Уманської центральної районної  лікарні»; про депутатський запит щодо невиконання вимог законодавства, спрямованих на поліпшення обслуговування населення.

У ході зустрічі Оксана Супрунець наголосила, що депутатський корпус районної ради бачить своє завдання у всебічному забезпеченні і підтримці важливих тенденцій сучасності в галузі охорони здоров’я Уманщини. Тому районна рада ухвалила низку рішень з метою зміцнення матеріально-технічної бази центральної районної  лікарні. За останні чотири роки в розвиток лікарні вкладено 204 млн грн бюджетних коштів, з них понад 12 млн грн - субвенції сільських рад району.

Оксана Анатоліївна наголосила на необхідності врахування всіх зауважень та вжиття заходів щодо вирішення проблемних питань з реорганізації Уманської центральної районної лікарні.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь