A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Депутати районної ради заслухали звіт Оксани Супрунець, затвердили бюджет на 2020 рік та ухвалили низку важливих рішень

Дата: 24.12.2019 15:06
Кількість переглядів: 1153

24 грудня 2019 року голова районної ради Оксана Супрунець провела п’ятдесят першу чергову сесію районної ради. У її роботі взяли участь перший заступник голови районної державної адміністрації Сергій Жорницький, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, голови місцевих рад усіх рівнів, представники районних закладів та установ, керівники правоохоронних органів, представники місцевих засобів масової інформації.

Присутність 37 депутатів районної ради із 50 забезпечило кворум та успішний розгляд усіх питань порядку денного.

Сесія розпочалась із привітань з нагоди прийдешніх свят - Нового 2020 року та Різдва Христового. Приємні емоції та гарний настрій присутнім у залі подарували працівники районного центру культури і дозвілля та учнівський колектив «Радість» Бабанської музичної школи.

Першим питанням порядку денного став звіт голови районної ради Оксани Супрунець про діяльність за період з грудня 2018 року по грудень 2019 року. Зокрема, у своєму виступі Оксана Анатоліївна наголосила, що за звітний період кількісний склад депутатського корпусу районної ради та діючих депутатських фракцій не змінився, продовжують активно працювати 5 постійних комісій районної ради та 4 депутатські фракції. Оксана Анатоліївна коротко зупинилася на основних аспектах своєї роботи на посаді керівника районної ради та діяльності депутатського корпусу сьомого скликання у четвертому році своєї каденції. За її словами, протягом звітного періоду було скликано 14 сесій районної ради, розглянуто 186 питань, станом на 01.12.2019 на контролі в районній раді перебуває 52 районних програми.

Окрім того, Оксана Супрунець виокремила ті соціальні проекти, що були реалізовані на теренах Уманщини за фінансової підтримки депутатів районної ради впродовж нинішнього року.

Голова районної ради висловила вдячність депутатському корпусу за допомогу й активність у роботі, досягнення компромісу при розгляді бюджетних питань та схваленні виважених рішень; районній державній адміністрації – за співпрацю і взаєморозуміння щодо вирішення найактуальніших проблем району; сільським головам - за  підтримку, плідну співпрацю та розуміння проблем жителів району.

Обранці району одностайно схвалили звіт голови районної ради Оксани Супрунець.

Далі депутати затвердили такі районні програми: Програму економічного і соціального розвитку району на 2020 рік; Програму розвитку дорожньої інфраструктури і фінансування робіт, пов’язаних з будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням автомобільних доріг загального користування місцевого значення по Уманському району на 2020 рік; Програму підтримки діяльності комунального закладу «Редакція радіомовлення «Голос громади» на 2020-2022 роки; Програму підтримки та розвитку комунального некомерційного підприємства  «Уманська центральна районна лікарня».

Також депутати затвердили районний бюджет на 2020 рік, внесли зміни до рішення районної ради від 21.12.2018 №37-1/VІІ «Про районний бюджет на 2019 рік», ухвалили рішення про створення комунального закладу «Малий груповий будинок».

На сесії районної ради було розглянуто й низку інших питань: про утворення конкурсної комісії для проведення конкурсу на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства  «Уманська центральна районна лікарня» Уманської районної ради; про затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Уманська центральна районна лікарня» Уманської районної ради на 2020 рік; про внесення змін до фінансового плану КНП «Центр первинної  медико-санітарної  допомоги» Уманської  районної ради; про продовження терміну дії контракту з директором комунального підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Уманської районної ради; про затвердження фінансового плану КП «Білогрудівка» Уманської районної ради; про затвердження  списку присяжних Уманського міськрайонного суду; про план роботи районної ради на І півріччя 2020 року; про майнові відносини, інше.

Після завершення сесії депутати районної ради стали до спільного фото.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь