A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Відбулось спільне засідання двох постійних комісій районної ради

Дата: 20.12.2019 16:10
Кількість переглядів: 414

Сьогодні, 20 грудня 2019 року, відбулось спільне засідання постійних комісій районної ради з питань бюджету, фінансів та комунальної власності і з питань освіти, культури, спорту, охорони здоров’я та соціального захисту населення та засобів масової інформації. У роботі комісій взяли участь голова районної ради Оксана Супрунець, перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Жорницький, заступник голови районної ради Петро Бабкін.

Спочатку члени комісій заслухали звіт голови районної ради Оксани Супрунець про її діяльність та роботу районної ради за період з грудня 2018 року по грудень 2019 року. Зокрема, у своєму виступі Оксана Анатоліївна наголосила, що за звітний період склад депутатського корпусу районної ради та діючих депутатських фракцій не змінився, продовжують активно працювати 5 постійних комісій районної ради та 4 депутатські фракції. Посадовець коротко зупинилася на основних аспектах своєї роботи на посаді керівника районної ради та діяльності депутатського корпусу сьомого скликання у 2019 році. Протягом звітного періоду було скликано 14 сесій районної ради, розглянуто 186 питань. Як зазначила у своєму виступі очільник районної ради, станом на 01.12.2019 на контролі в районній раді перебуває 52 районних програми. Окрім того, Оксана Супрунець виокремила ті соціальні проекти, що були реалізовані на теренах Уманщини за фінансової підтримки депутатів районної ради впродовж нинішнього року.

Далі обранці району розглянули проєкти таких районних програм: Програми економічного і соціального розвитку району на 2020 рік; Програми розвитку дорожньої інфраструктури і фінансування робіт, пов’язаних з будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням  автомобільних доріг загального користування місцевого значення по Уманському району на 2020 рік; Програми підтримки діяльності комунального закладу «Редакція радіомовлення «Голос громади» на 2020-2022 роки; Програми підтримки та розвитку комунального некомерційного підприємства  «Уманська центральна районна лікарня».

Також депутати обговорили проєкт районного бюджету на 2020 рік та внесли зміни до рішення районної ради від 21.12.2018 №37-1/VІІ «Про районний бюджет на 2019 рік».  

На спільному засіданні розглянуто й інші питання: про утворення конкурсної комісії для проведення конкурсу на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства  «Уманська центральна районна лікарня» Уманської районної ради; про внесення змін до фінансового плану КНП «Центр первинної  медико-санітарної  допомоги» Уманської  районної ради; про продовження терміну дії контракту з директором комунального підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Уманської районної ради; про план роботи районної ради на І півріччя 2020 року, інше.

З усіх питань ухвалено відповідні рішення.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь