A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Голова районної ради Оксана Супрунець взяли участь у сходах села Коржова Слобода

Дата: 05.02.2020 16:17
Кількість переглядів: 476

Голова районної ради Оксана Супрунець взяла участь у сходах селян, що відбулися 5 лютого в селі Коржова Слобода. До участі в роботі долучився і перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Жорницький.

Під час спілкування з місцевими мешканцями було обговорено ряд актуальних для громади питань, серед яких звіт сільського голови за 2019 рік, санітарний стан на території села, стан медичного обслуговування сільської громади та інші.

Першою перед односельцями виступила сільський голова Світлана Джуплій. Вона прозвітувала про роботу сільської ради, виконкому, депутатського корпусу, використання бюджетних коштів, наповнення місцевого бюджету, а також про виконання сільських програм про соціально-економічний розвиток населеного пункту. Сільський голова охарактеризувала роботу соціальної сфери села та поділилася планами, що будуть реалізовуватись у поточному році й у перспективі.

Голова районної ради відповіла на ряд запитань, що задали жителі села та подякувала громаді за активність і бажання змінити життя села на краще.

За результатами розгляду усіх вищезазначених питань прийняті відповідні рішення, що ляжуть в основу роботи сільської влади.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь