A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Новини

Увага! Скликається п’ятдесят дев’ята (позачергова) сесія районної ради сьомого скликання

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Регламенту Уманської районної ради сьомого скликання голова районної ради Оксана Супрунець 14 серпня 2020 року підписала розпорядження «Про скликання п’ятдесят дев’ятої (позачергової) сесії районної ради сьомого скликання».

08:10 17.08.2020

Парламентський Комітет: ЦВК має усі підстави оголошувати вибори до районних рад

Комітет Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування відповів на звернення ЦВК та Мінрегіону щодо виборів до районних 25 жовтня 2020 року. Комітет роз’яснив, що Центральна виборча комісія має підстави і повноваження призначати вибори до районних рад новостворених районів.

09:23 14.08.2020

Вітаємо з днем народження депутата Уманської районної ради Володимира Тимощенка!

Керівництво та депутатський корпус Уманської районної ради сьомого скликання щиро вітають свого поважного колегу – депутата ТИМОЩЕНКА Володимира Григоровича, члена постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку та регуляторної політики - з нагоди Дня народження!

09:04 14.08.2020

Національна академія правових наук: Неутворення районних рад суперечить Конституції та загрожує демократії

Неутворення представницьких органів місцевого самоврядування у нових районах не тільки суперечитиме Конституції України, але й поставить питання стану додержання демократичних засад та європейських стандартів організації публічної влади на територіальному рівні.

16:25 13.08.2020

Сергій Чернов: Немає підстав не проводити вибори до районних рад

Президент Української асоціації районних та обласних рад, Голова Харківської обласної ради Сергій Чернов був гостем прямого ефіру програми «Де це?», що розповідає про хід децентралізації на Громадському радіо, і є інформаційним проєктом, який створюється у партнерстві з Харківською обласною радою.

16:18 13.08.2020

Велика децентралізація почнеться лише зараз, коли ми збудували фундамент для неї, – В’ячеслав Негода

Цього року Уряд і Парламент прийняли рішення, які дають змогу масштабувати децентралізацію на усю країну. У червні завершився процес створення спроможних громад, а у липні були сформовані нові райони. Це той фундамент реформи, до створення якого Україна йшла більше шести років. Тепер на цій основі треба побудувати якісно нову систему органів місцевої влади.

11:20 13.08.2020

Вітаємо з днем народження депутата Уманської районної ради Станіслава КОЛОМІЙЦЯ

Керівництво та депутатський корпус Уманської районної ради сьомого скликання щиро вітають свого поважного колегу – депутата КОЛОМІЙЦЯ Станіслава Миколайовича, члена постійної комісії районної ради з питань регламенту, депутатської діяльності, етики, місцевого самоврядування, адміністративно-територіального устрою, забезпечення законності та правопорядку – з нагоди Дня народження!

08:13 13.08.2020

Десять нових випадків коронавірусної інфекції виявили за добу на Черкащині

 Станом на 12 серпня в області зафіксували десять нових лабораторно підтверджених випадків COVID-19. Всього на Черкащині інфікованих 1049 осіб, інформують у ДУ “Черкаський обласний лабораторний центр МОЗ України”.

12:19 12.08.2020

Вибори до районних рад – Мінрегіон звернувся за роз’ясненням до профільного комітету парламенту

Мінрегіон звернувся за до Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування за роз’ясненнями стосовно змін до виборчого законодавства, зокрема, і щодо призначення виборів до районних рад.

12:11 12.08.2020

Черкаська обласна служба зайнятості відновлює особистий прийом громадян в умовах адаптивного карантину

  З метою сприяння працевлаштуванню населення після вимушеної перерви, спричиненою поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, з 11 серпня поточного року базові центри зайнятості та філії Черкаського обласного центру зайнятості відновлюють особистий прийом громадян.

12:00 12.08.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь