A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Відбулась урочиста посвята у професію молодих медичних працівників Уманської ЦРЛ

Дата: 17.08.2020 17:04
Кількість переглядів: 626

14  серпня 2020 року в Білогрудівському лісі, на території колишнього піонерського табору, відбулися урочистості з нагоди посвяти у професію 49 молодих спеціалістів (14 лікарів, 19 медичних сестер, 16 інтернів), які поповнили колектив КНП «Уманська центральна районна лікарня».  

Для учасників свята було створено зону зустрічі гостей; кейтерінг; фотозону (банер з емблемою лікарні) та стіл з подарунками.

Першою зі словами привітань та побажань до всіх присутніх на урочистостях звернулася заслужений лікар України, директор КНП «Уманська центральна районна лікарня» Інна Добрянська.

«Завдяки щоденній величезній роботі медичних працівників вдається ростити здорове і міцне покоління. В сьогоднішніх умовах на наших плечах ще більше відповідальності. Але я вірю в кожного з вас», - наголосила Інна Іванівна.

Привітати молодих медиків районної лікарні завітали й заступник голови Уманської районної ради Петро Бабкін, заступник голови районної державної адміністрації Сергій Жорницький, депутат обласної ради, заслужений лікар України Валентин Судакевич.

Зокрема, від імені голови Уманської районної ради Оксани Супрунець та депутатського корпусу районної ради Петро Андрійович передав медикам щирі вітання та висловив сподівання, що молоде покоління фахівців лікарні продовжить славні традиції цього медичного закладу.

«Ви обрали цю нелегку професію за покликом серця, тому бажаю вам стати професіоналами в цій справі та врятувати якомога більше людських життів», – зазначив заступник голови районної ради.

Кожен молодий спеціаліст отримав подарунки. Також вони урочисто дали Клятву лікаря України, зобов’язавшись завжди стояти на варті щасливого і здорового майбутнього кожного українця.

Присутні на заході мали змогу переглянути художні номери за участю самодіяльних аматорів сцени Уманщини.

Завершились урочистості спільним фото на згадку.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь