A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Новини

Карта діяльності громадських організацій, що діють в Уманському районі

«Уманський район з лютого 2020 року брав участь у проєкті «Адаптація до українських умов та впровадження моделей співпраці між державними управліннями (ОМС) та НУО для міста Бровари та Уманського району», основною метою якого був розвиток співпраці між самоврядуванням та неурядовими організаціями.

09:44 01.09.2021

Вітаємо з днем народження Почесного громадянина Уманського району, володаря відзнаки «За заслуги перед Уманщиною» Володимира Мальченка

Керівництво та виконавчий апарат Уманської районної ради VIII скликання щиро вітають з нагоди дня народження МАЛЬЧЕНКА Володимира Петровича - Почесного громадянина Уманського району, заслуженого працівника сільського господарства України, володаря відзнаки «За заслуги перед Уманщиною», депутата районної ради чотирьох попередніх скликань, директора ТОВ «Прометей.

08:45 01.09.2021

ЕкоСистема – для дослідників української природи та любителів подорожей

Міндовкілля продовжує знайомити громадян із сервісами та можливостями, які пропонує ЕкоСистема. Сьогоднішня інформація стане в нагоді усім поціновувачам української природи, а також тим, хто любить подорожувати.

08:22 31.08.2021

Віталій Олійник: Нехай повносило звучить на етнофестивалі у Терлиці рідна пісня і кличе до танцю музика!

28 серпня 2021 року в селі Терлиця, що входить до складу Монастирищенської громади, відбувся етнофестиваль, засновником та меценатом якого став місцевий підприємець Олег Яровий.

10:02 30.08.2021

З 23 серпня в Україні почав діяти закон про цифрові паспорти

Закон про цифрові паспорти в Дії набирав чинності. Україна — перша держава у світі з цифровими паспортами, які мають таку ж юридичну силу, що й паперові документи. Відтепер ніхто не матиме права не приймати Дію. У застосунку доступні ID-картка та біометричний закордонний паспорт. Тепер ви можете користуватися ними будь-де на території України. Це один із головних кроків на шляху України до режиму “без паперів”.

10:44 25.08.2021

На Уманщину завітала делегація Гнєзненського повіту Великопольського воєводства

Міжнародна співпраця на даний час – це вимога часу. Життя іде вперед, суспільство прагне розвитку, пізнання нового, цікавого, самовдосконалення і самореалізації. Для Уманської районної ради та районної державної адміністрації міжнародна співпраця дає можливість знайомитися з процесами європейського розвитку громад, запозичувати досвід вдосконалення і налагодження життя територіальних громад, а головне, інтегрувати молодь, залучати її вивчати культуру європейських країн, знайомитися з європейськими цінностями, а також ділитися своїми надбаннями, досягненнями і традиціями.

09:59 25.08.2021

Вітання голови районної ради Віталія Олійника з Днем Незалежності України

У день головного державного свята нашої країни маю велику честь від імені депутатського корпусу Уманської районної ради щиро й сердечно привітати всіх вас, шановні жителі новоутвореного Уманського району,  із 30-ю річницею державної незалежності України.

08:41 24.08.2021

У географічному центрі країни підняли найбільший Прапор в Черкаській області

23 серпня 2021 року у географічному центрі країни поблизу села Мар'янівка підняли найбільший стяг в області. Участь в урочистих заходах взяв Президент України Володимир Зеленський, народні депутати, представники обласної, районної та місцевої влади.

14:27 23.08.2021

Вітаємо з днем народження депутата Уманської районної ради Григорія ЧИРВУ

Керівництво та депутатський корпус Уманської районної ради восьмого скликання щиро вітають свого поважного колегу – депутата ЧИРВУ Григорія Федоровича, члена постійної комісії з питань регламенту, депутатської діяльності, етики, місцевого самоврядування, адміністративно-територіального устрою, забезпечення законності та правопорядку – з нагоди Дня народження!

08:43 23.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь