A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Голова Уманської районної ради Віталій Олійник привітав учнів та вчителів Родниківського ліцею з Днем знань

Дата: 01.09.2021 11:23
Кількість переглядів: 589

Сьогодні, 1 вересня 2021 року, урочистості з нагоди Дня знань відбулися у Родниківському ліцеї імені Т. Г. Шевченка. З вітальним словом до учнів та вчителів з нагоди свята звернувся голова Уманської районної ради Віталій Олійник. 

«Нинішнє свято особливе і хвилююче для першокласників. Дуже добре, що  цього року маєте гарну тенденцію - до школи пішло найбільше першачків за останні роки – а саме 50. На кожного з них чекають найцікавіші роки життя! Адже ваша школа є сучасною, інноваційною, має міцну матеріально-технічну базу», - відзначив Віталій Васильович.

«Вірю, що зерна науки зростуть у душах всіх учнів школи урожаєм мудрості, справжнього патріотизму та любові до рідної землі» - наголосив голова районної ради. 

Звертаючись до педагогів ліцею, Віталій Олійник додав: «Ви виконуєте найвідповідальнішу місію – навчаєте та виховуєте нову еліту держави. Дякую вам за вашу працю і любов до своєї професії. Нехай Господь огорне кожного з вас своєю любов’ю та благодаттю, дарує здоров’я і наснагу!»

Також голова Уманської районної ради Віталій Олійник виконав почесну місію - вручив нагороду Уманської районної ради «За заслуги перед Уманщиною» директору ліцею Олександрі Слупіцькій за вагомий особистий внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління, популяризацію передового педагогічного досвіду, багаторічну сумлінну працю на ниві розбудови національної освіти, високий професіоналізм, активну життєву позицію та з нагоди 30-ї річниці Незалежності України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь