A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Постійна комісія районної ради розглянула проекти рішень позачергової сесії

Дата: 15.10.2019 12:18
Кількість переглядів: 513

Сьогодні, 15 жовтня 2019 року, під головуванням Світлани Крижановської відбулось засідання постійної комісії з питань освіти, культури, спорту, охорони здоров’я та соціального захисту населення та засобів масової інформації.

У роботі комісії взяв участь заступник голови районної ради Петро Бабкін.

Спочатку присутні заслухати інформацію про розвиток фізичної культури і спорту в Уманському районі, яку озвучила головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Валентина Смішко. Одночасно Валентина Петрівна проаналізувала й хід виконання Програми розвитку фізичної культури і спорту в Уманському районі на 2016 - 2020 роки, що затверджена рішенням районної ради від 22.08.2016 № 11-1/VII.  За її словами, у закладах освіти району працює 32 вчителі фізичної культури, усі вони мають вищу освіту. Для проведення занять з фізичної культури у школах району функціонує 25 спортивних залів, 12 приміщень для фізкультурно-оздоровчих занять, 35 спортивних майданчиків. У закладах освіти сіл Родниківка та Бабанка діють  сучасні багатофункціональні спортивні майданчики, на яких розміщено гімнастичне містечко, тренажерне обладнання, волейбольний та баскетбольний майданчики, поле для гри в міні-футбол.

Далі члени постійної комісії заслухали інформацію про хід виконання Програми розвитку первинної медико-санітарної допомоги в Уманському районі та підтримки комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Уманської районної ради на 2019-2021 роки, яку представив директор цього медичного закладу Олександр Новаківський.

Розглянули присутні на засіданні депутати й проекти рішень, що стосувалися внесення змін до до двох районних програм – комплексної програми «Турбота» на 2014-2020 роки та комплексної програми щодо медичного, соціального забезпечення, адаптації, психологічної реабілітації, професійної підготовки (перепідготовки) учасників антитерористичної операції, родин Героїв небесної Сотні, постраждалих під час Революції Гідності та бійців-добровольців на 2018-2022 роки. Інформацію щодо запропонованих змін до цих Програм озвучив начальник управління праці та соціального захисту населення РДА Олег Ярошевич.

 

Наступний проект рішення стосувався питання про створення комунального закладу «Малий груповий будинок» Уманської районної ради, про що доповідала на засіданні постійної депутатської комісії начальник служби у справах дітей Олена Камінська.    

Після розгляду зазначених питань порядку денного постійна комісія прийняли рішення рекомендувати їх на пленарне засідання сесії районної ради.

Відповідно до розпорядження голови районної ради Оксани Супрунець пленарне засідання сорок восьмої позачергової сесії районної ради відбудеться 16 жовтня 2019 року.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь