A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

У селах району продовжуються загальні збори громадян

Дата: 18.02.2020 15:29
Кількість переглядів: 535

    18 лютого 2020 року відбулися загальні збори громадян села Коржовий Кут.

Участь у загальних зборах взяли голова районної ради Оксана Супрунець, перший заступник голови районної державної адміністрації Сергій Жорницький,  депутат районної ради Василь Коцюбенко, громада села.

    На порядок денний зібрання виносилися питання про виконання програми соціально-економічного розвитку села, щодо джерел наповнення сільського бюджету та звіти керівників установ села. Розпочала зібрання сільський голови Віра Бабій, яка прозвітувалася перед громадою про проведену роботу за рік.  Цього дня було заслухано звіт депутата районної ради та керівників закладів соціальної сфери села.

   На сходці було обговорено проблемні питання населеного пункту, одними з яких є недостатність коштів в сількому бюджеті для фінансування проведення ремонту приміщення  сільської бібліотеки   та вирішення питання щодо благоустрою занедбаних присадибних земельних ділянок.

  Голова районної ради відповіла на ряд запитань, що задали жителі села та подякував громаді за активність і бажання змінити життя села на краще.

  За результатами розгляду усіх вищезазначених питань прийняті відповідні рішення, що ляжуть в основу роботи сільської влади.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь