A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

На засіданні президії районної ради обговорено питання управління майном комунальної власності, внесення змін до районних програм та окремих рішень

Дата: 08.09.2020 16:59
Кількість переглядів: 832

Голова районної ради Оксана Супрунець сьогодні, 8 вересня 2020 року, провела засідання президії районної ради, у якому також взяли участь члени постійної комісії районної ради з питань бюджету, фінансів та комунальної власності.

На засідання президії районної ради були запрошені перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Жорницький, керівники окремих комунальних підприємств Уманської районної ради.

У ході обговорення питань порядку денного цього засідання було погоджено проєкт рішення про внесення змін до фінансового плану КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Уманської районної ради. За словами директора цього комунального підприємства Олександра Новаківського, запропоновані зміни стосуються забезпечення житлом молодих спеціалістів первинної ланки охорони здоров’я.

Також на засіданні президії обговорено зміни до фінансового плану КНП «Уманська центральна районна лікарня» Уманської районної ради. Медичний директор комунального підприємства Олександр Кучмій відзначив, що згідно проєкту рішення передбачено фінансування районної програми проведення медичного огляду призовників і військовозобов’язаних на 2020 рік, а також відшкодування витрат на оплату комунальних послуг медичними працівниками, які проживають у гуртожитку.

Окрім того, було погоджено зміни до районної комплексної програми «Медичні кадри» на 2018-2020 роки, що стосуються  забезпечення житлом молодих спеціалістів, які працюють у КНП «Уманська центральна районна лікарня» Уманської районної ради.

Депутати розглянули також питання про внесення змін до контракту з директором КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Уманської районної ради Олександром Новаківським; про передачу приміщень медичних закладів району (ФАПів) в комунальну власність територіальних громад сіл, селища району; про передачу стоматологічних установок та матеріальних цінностей стоматологічних кабінетів у комунальну власність Дубівської сільської ради.

Наостанок, члени президії районної ради підтримали проєкт рішення про надання дозволу на передачу в оренду приміщення КП «Уманьрайрембуд» приватному нотаріусу Сергію Андруху й не дали згоди на продовження договору оренди з приватним підприємцем Сергієм Панковим у зв’язку із заборгованістю орендної плати.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь